Yağmur suyu :(

gene yağmur yağdı dolmuştur pedala basınca düşer içeriye :)

Aynen dolmuş nerde birikiyor amlamadım araba hareket edince pedalın ordan su akmaya başlıyor ya nerde birikiyor bu su nasıl keseriz bu suyu

yağmur yağı ya gene su birikmiş araba hareket edince pedalın ordan su akmaya başlıyor bu su neden solda birikir neden pedalın ordan akar ne yapılmalı su nerde birikirse pedalın ordan akar bana yardımcı olurmusunnuuz ne yapılmalı ne yaptırayım arabaya abiler

Büyük bir ihtimalle cam fitilinde boşluk var ve uzun süre yağmur yağınca su birikimi oluyor. Eğer silecek motorunun bağlandığı yerde de çürük varsa oradan debriyaj körüğünün üzerine birikiyor. Sende vitese takarken debriyaja basınca biriken su aşağıya iniyor. Havuzun ve cam kenarlarının kontrolünü yaptırmalısın.

Selam hocam
Ayni problem bende oldu ama arabanın içi full gollendi
Yeni aldığım zaman çok cnm sıkıldı
Arabayı temizlerken akunun olduğu bolumu döktüm basit zaten giderler tikaliydi açtım ve bi kova su döküp denedim fan motorunun oradan su giriyor ayaklara hava verme yerinden
Oraya slikonla iki yanina ufak bi yükselti yapıp isi bitir
Olmazsa yardımcı olabilirim

Selam hocam
Ayni problem bende oldu ama arabanın içi full gollendi
Yeni aldığım zaman çok cnm sıkıldı
Arabayı temizlerken akunun olduğu bolumu döktüm basit zaten giderler tikaliydi açtım ve bi kova su döküp denedim fan motorunun oradan su giriyor ayaklara hava verme yerinden
Oraya slikonla iki yanina ufak bi yükselti yapıp isi bitir
Olmazsa yardımcı olabilirim
Vallaha iyi olurdu hala öyle duruyor ama benim soldan akıyor pedalın ordan su kanalları açtırdım ama birikiyor su hareket edince su akıyor

Hangi sehirdesiniz hocam

Takipteyim. Bu gün aynı sorun bende de oldu. Daha önceleri yağmurlu havada paspas neymlenirdi. Ayakkabından geldi sanırdım. Gece boyu yağmur yağdı bu sabah arabayı çalıştırdım debriyaja bastım çorabıma kadar ıslandı sol ayağım. Şu ana kadar anladığım cam fitili ve silecek vidasında yoğunlaşılıyor. Herhalde geriye de başka ihtimal kalmıyor işleri toparlayınca ilk fırsatta gidip yaptırmayı düşünüyorum...

Takipteyim. Bu gün aynı sorun bende de oldu. Daha önceleri yağmurlu havada paspas neymlenirdi. Ayakkabından geldi sanırdım. Gece boyu yağmur yağdı bu sabah arabayı çalıştırdım debriyaja bastım çorabıma kadar ıslandı sol ayağım. Şu ana kadar anladığım cam fitili ve silecek vidasında yoğunlaşılıyor. Herhalde geriye de başka ihtimal kalmıyor işleri toparlayınca ilk fırsatta gidip yaptırmayı düşünüyorum...
Kardeşim nerde yaptırırsan bana da haber et bıktım bende kimse anlamıyor

Geri