slm arkadaşlar faz-1 ve faz-2 olduğunu nasıl anlayabiliriz? bende 2009 megan 2 var faz1 mi 2 mi acaba?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
merhaba uğur bey mersinde mi yaşıyorsunuz ben de mersinden katılıyorum megan 2 aldım yeni olası problemlerde yardımlaşma açısından yazdım.. teşekkür ederim.Evet sanırım ondan , ama böylesi daha mantıklı.Hem rölesi sürekli çalışmaz hemde yazın uzun yolda falan sineğe böceğe çalışıp camı kirletmez.
merhaba uğur bey mersinde mi yaşıyorsunuz ben de mersinden katılıyorum megan 2 aldım yeni olası problemlerde yardımlaşma açısından yazdım.. teşekkür ederim.
uğur abi temmuz 1 de mersindeyim inşallah,kısmet olursa bi çay içip megane ların resmini çekip foruma koyarızMerhaba , evet Mersin'de yaşıyorum.Aracınız hayırlı uğurlu olsun.Sadece problemlerde değil her zaman görüşürüz Bu arada aracınız faz 2
uğur abi temmuz 1 de mersindeyim inşallah,kısmet olursa bi çay içip megane ların resmini çekip foruma koyarız
Merhaba , evet Mersin'de yaşıyorum.Aracınız hayırlı uğurlu olsun.Sadece problemlerde değil her zaman görüşürüz Bu arada aracınız faz 2
ben Silifke de yaşıyorum abiNeresindesiniz Mersin'in ?
ben Silifke de yaşıyorum abi
teşekkür ederim memnun oldum.. cnr_33 arkadaşa da selamlar.