yağ yakması hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan memolikk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Son durum nedir abi eksiltme var mı? Benimde yağ bakımın geldi on bin bakımı servis lambası yaktı motul xcess 5w40 koycam yine ama ustalar 10w40 koyalım dediler eksiltme yapar dediler ondan sordum. Bu arada yağ tam 4 lt mi alıyordu abi yoksa 4.2 litre mi alıyor bizim 1.2 clio3 ler ?

SM-A305F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
yağ tam 4 lt alıyor
eksiği tamamladım şuan eksiltme yok kış mevsimi geldi 5w40 iyidir 10w40 kalın olmaz mı tabi motoruna göre ustan daha iyi bilir ama km kaç oldu sende ben acemi sayılırım ayrıntılar bilenler yardımcı olur sende bilgisayar kaç sıfır olarak görünüyor resim atasana şimdilik iyi gibi durum bende
bu arabada birde yokuş kalkış desteği yapılsa sonradan yapılırmı acaba tek kafama takılan o yokuşlarda bağırtıyorum biraz istemeden de olsa

yağ tam 4 lt alıyor
eksiği tamamladım şuan eksiltme yok kış mevsimi geldi 5w40 iyidir 10w40 kalın olmaz mı tabi motoruna göre ustan daha iyi bilir ama km kaç oldu sende ben acemi sayılırım ayrıntılar bilenler yardımcı olur sende bilgisayar kaç sıfır olarak görünüyor resim atasana şimdilik iyi gibi durum bende
bu arabada birde yokuş kalkış desteği yapılsa sonradan yapılırmı acaba tek kafama takılan o yokuşlarda bağırtıyorum biraz istemeden de olsa
Abi valla tam olarak kaç tane sıfır var hatırlamıyorum şehir dışındayım şu an haftasonu bakarım ona da 2 hafta önce bakmıştım tamdı eksilme yoktu 0 larda . Aracim 170.000 km abi olayı sonradan anladım usta kendi yağını satmak için 10w40 koyalım demiş castrol birde hiç bulaştırmam o yagı arabama daha iyi . Yağ eksiltme olacağını düşünmüyorum ben kendimde olsa şimdiye kadar olurdu aracımın motor durumu gayet iyi . Usta öyle diyince kafam karıştı 100 binden sonra 10w40 konur falan dedi salladı birşeyler.

yağ tam 4 lt alıyor
Uzun olmasın diye burdan devam ediyim. Abi yokuş kalkış desteği bizim clio3 lerin hiç-bir donanımında modelinde yok diğer modellerde olmadığı için bizde de bu özelliğin sonradan eklenmesi çok zor gibi birşey. Söyle örnek veriyim abi mesela linea fluence de sonradan hız sabitleyici takılıyor boş donanımlara. Bu araclarin bir üst donanımında hız sabitleyici olduğu için araçta tesisat falan hazır duruyor birkaç işlem tuş ekleme direksiyon değiştirme yazılımla hallediliyor uygun fiyata. (Hatta clio 3une hiz sabitleyici taktiran bir arkadas vardi yanlis hatırlayamıyorsam bu forumdaydi) Yada bizdeki torpido havalandırması olayı gibi mesela benim 2007 clio 3 te torpido soğutma yeri var sadece araya boru eklenecek ama 2010 2012 lerde torpido soğutma var . Aynı şekilde arka kapılara kadar tesisat çekip hoparlör koymama gibi clio 3 lerde ben yazın değiştim tesisat kablosu soketine kadar vardı tek eksik hoparlör clio 3 lerin üst donaniminda var . Bu farkları araba üreticileri fiyat yükseltme için yapıyor modeller arası fiyat farkı burdan çıkıyor boş dolu arasında ufak tefek şeylerden kaçıp bir üst donanim araca +5 10 bin ekliyorlar.

Geri