merhaba arkadaşlar benim aracım Renaul 19 rne modelidir. çok arayıp zor buldugum bir arctır. yağ lambası ve hararet lambası aynı anda yandı fakat yagı tam ve yeni hararetide normal yükselmedi kenara çektim bir arkadaşı çagırdım ve onun arabasıyla çekip giderken engebe yere geldim frenler şişmişti çalıştırdım 4-5 km gittim yanmadı daha sonra kenara çekip bekledik sonra yola devam ettik giderken yine çalıştırdım baktım yanmıyor arabayı çalıştırdım ve 15km kadar gittim ve arabayı sanayiye bırakıp kilitleyip gittim olay akşam olmuştu ertesi sabah sanayiye gittim ve tanıklara sordum elektrikçi arızası dediler elektrikçiye baktırdım sorun ısı termik müşüründeki fişlerin yıprandıgından oldugunu söyledi ve pense ile sıkıştırıp birdah olmayacagını söyledi. buradan çıktım yola giderken tahminen 60 km gittim yine aynı hatayı yaptı aradım ve ısı termik müşürünün üzerine soguk su dök geçer dedi döktüm o an için geçti tahminen 150 km yol yaptıktan sonra eve geldim bayramın ikinci günü sabah ıspartadan burdur-yeşilovaya giderken ısparta burdur arasında yine yandı hemen saga cektim su döktüm bu sefer sönmedi. tahminen burdur sanayiye 10 vardı yavaş yavaş gittim ve elektrikçi buldum baktı benim işim degil mekanikcinin işi dedi tesadüf mekanikci açıkmış ona götürdük ve bu arada motordan çalışırken hafiften bir lıkırtı sesin geliyordu dikkatimi çekti ve bu sesin yağ lambası ve hararet lambası yandıktan sonra oldugunu söyledim. mekanikci pompa düzenli çalışmıyor ondan dedi. dua edelim krang dişlilerine zarar vermiş olmasın dedi şimdi arabam burdur sanayide yatıyor pazartesi motor alt kapagı acıp bakacak dogrumudur yardımcı olurmusunuz...........
şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.................
şimdiden yardımlarınız için çok teşekkür ederim.................