Bende de sadece arka emniyet kemeri uyarısı çıkıyor. Hic yağ uyarısı görmedim..
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok arkadaslar yag uyarısı degil. Bir yerde okumuştum yag seviyesini gosteriyor. Yani motoru acip bakmadan burdan kontrol edebiliyoruz seviyeyi diye okumustum ama hic basaramadim seviye kontrolünü ☺☺☺ follow me home olmuyor mesela. O kadar selektor yapmama rağmen. Clio 4 gizli ozellikler yazin yag konusunda ne dedigimi orda belirtmisler.Aynen bende de yağ uyarisi cikmiyor. Sadece emniyet kemeri takili uyarisk var
Hocam yazıcaklarım size faydalı olur belki. bende megane 2 var, sizdede aynı mantık olması lazım. Araca start verince yağ düzeyi normal uyarısı çıkıyor, o esnada km sıfırlama tuşuna basınca yağ seviyesinin eksikmi veya tam mı olduğunu çubuklar halinde gösteriyor .Yok arkadaslar yag uyarısı degil. Bir yerde okumuştum yag seviyesini gosteriyor. Yani motoru acip bakmadan burdan kontrol edebiliyoruz seviyeyi diye okumustum ama hic basaramadim seviye kontrolünü ☺☺☺ follow me home olmuyor mesela. O kadar selektor yapmama rağmen. Clio 4 gizli ozellikler yazin yag konusunda ne dedigimi orda belirtmisler.
SM-N910G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Oyleyse yag seviye gostergesi yok diyoruz. ☺☺☺
SM-N910G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi