Yağ durumu göstergesi hk. (Megane 2)

meggyteam

Kayıtlı Üye
22-Edirne
Beyler, bir sorum olacak. Megane 2 dizel aracıma 5.000 km önce 15.000 km bakımını yaptım. Bugün yağ seviyesi durumuna baktığımda , 2 çizgi azalmış(araç bilgi ekranında) bu durum normal midir? Yağ değişim yapılalı 3.5 ay oldu.

Son düzenleme:
Beyler, bir sorum olacak. Megane 2 dizel aracıma 5.000 km önce 15.000 km bakımını yaptım. Bugün yağ seviyesi durumuna baktığımda , 2 çizgi azalmış(araç bilgi ekranında) bu durum normal midir? Yağ değişim yapılalı 3.5 ay oldu.
Yağ çubuğu ndan kontrol edin

7 bin km de yağ düşmesi dizellerde normal ilave ettir

Ekrandaki gostergede 2 dis sorun teskil etmez. 3 dis ve fazlasında eksik varsa siz ilave yapin. Araclar artık km yaptikca yag eksiltmeye basliyor ki bu da normal bir durum. Ben 120.000 bakima 2.000 km kala ekrandan baktim 4 dis eksik vardi servis bir litre ekle eksik olursa gelince bakariz demisti oyle yaptim normale dondu ekran gostergesi de.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Geri