Yadİgar'la Ilgaz'dan Samsun'a...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan adigeemre
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
ellerin dert görmesin abi :D

İhsan başkan damarımı biliyo bak ya hayırlı bir iştide kısmet değilmiş artık:)napalım:)

hayırlısı olsun kardeşim nasipse gelir hintden yemenden nasip değilse ne gelir elden :eyv

hayırlısı olsun kardeşim nasipse gelir hintden yemenden nasip değilse ne gelir elden :eyv

yok abi ben diyorum dinletemiyorum ben öyle evlenemem falan beni yoruyolar teee samsunlara kadar:)anneme kalsa hindistana da götürür valla:D

Eline sağlık Emre...
Valla zamana yenik düşüyoruz sürekli ama kısmende olsa zamana direnen bir yadigar var,ona iyi bak...:eyv

Eline sağlık Emre...
Valla zamana yenik düşüyoruz sürekli ama kısmende olsa zamana direnen bir yadigar var,ona iyi bak...:eyv
aynen abi zaman olsa nerelere gidicez çok gidecek yer var ama zaman yok yadigar sağolsun hiç gitmem demiyo millet diyo nasıl gidiyosun diyede bi başka 12 ile uzun yol :)

emrecim arabada hare var yok etmek lazım hareleri kardeşim :D maşallah gene iyi gezmiş gelmişsin..

emrecim arabada hare var yok etmek lazım hareleri kardeşim :D maşallah gene iyi gezmiş gelmişsin..
Eyvallah abim allah razı olsun bu arada tekrardan hayırlı olsun abi allah analı babalı büyütsün diyelim:)

Bizim torosla bu yollardan 2-3 kez geçtik hele ilk kastamonuya gittiğimizde ılgaz dağına vurmuştuk ne yol var orda virajları çok keskin az dengeleyeme yolun ortasında kalıyosun ama çevre manzara 10 numara

Yadigârı seyretmekten manzaralara bakamadım :)

Yadigara her zaman bakarız abi manzara fena:9

Geri