Hayırlı olsun abi çok iyi olmuş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aslında gold falanda olabilirdi ama şimdi aynalar falan tekrar bi renk değişikliği istiycekti uğraşmak istemedimMaşallah Emre abi bunlarda çok güzel olmuş ancak hiç farkı renk denemeyi düşündün mü?
lastikleri değiştirmedik abi sadece jant değişimi yaptıkEpeydir Takip Edememisin BenCamlarda Ruzgarliklar GuzelmisEski Jantlari Da Guzeldi Ama Degisiklikde Yaramis Lastikleri BittimiydiKac Km Yapti Ki ?Yadigari Yorma ):Bu Desende İyi Olmus On Karlik Eskisinden Daha İyi Havali Olmus BeMasallah Diyelim Yadigara
çamurluğa elletmemek için bunları taktık yoksa 16" e yükseltip farklı bişiler düşünürdüm şuan orjınal halıyle takılabılecek en buyuk jant bu biraz daha yükseltmeye kalksak kurtarmıyo arka çamurluk lastiği içine aldığından sıkıntı yani fransızların en gıcık olduğum huyu bu işteMaşallah Abi Çok Hoş Olmuş, Ama Çamurluklar Az Açılsa Daha Hoş Olur Sanki
ya öylede bende sıkılmıştım onlardan bunlarda fala kalmaz bıraz takılıyımda şu çamurluklara bi işlem yapıp ofsetli takıcam bugune kadar kıyamadım çamurluklarla oynatmayalım dedık ama olmayacak böledehayırlı olsun emre ama bence oncekı jantlar daha guzeldı