Yadigara yeni pabuçlar...Advan racing 15

Hayırlı olsun abi çok iyi olmuş

Maşallah Emre abi bunlarda çok güzel olmuş ancak hiç farkı renk denemeyi düşündün mü?
Aslında gold falanda olabilirdi ama şimdi aynalar falan tekrar bi renk değişikliği istiycekti uğraşmak istemedim
Epeydir Takip Edememisin BenCamlarda Ruzgarliklar GuzelmisEski Jantlari Da Guzeldi Ama Degisiklikde Yaramis Lastikleri BittimiydiKac Km Yapti Ki ?Yadigari Yorma ):Bu Desende İyi Olmus On Karlik Eskisinden Daha İyi Havali Olmus BeMasallah Diyelim Yadigara
lastikleri değiştirmedik abi sadece jant değişimi yaptık
Maşallah Abi Çok Hoş Olmuş, Ama Çamurluklar Az Açılsa Daha Hoş Olur Sanki :eyv
çamurluğa elletmemek için bunları taktık yoksa 16" e yükseltip farklı bişiler düşünürdüm şuan orjınal halıyle takılabılecek en buyuk jant bu biraz daha yükseltmeye kalksak kurtarmıyo arka çamurluk lastiği içine aldığından sıkıntı yani fransızların en gıcık olduğum huyu bu işte

Maşallah'ı var Yadigar'ın..
Diğer jantlarda iyiydi abi ama bunlarda fena olmamış..

görüntü olarak pek değişmemiş ama değişim değişimdir :) hayırlı olsun abi maşallah

yadigar dahada bi hırçın görünüme kavusmus sanki. hayırlı olsun kardeşim.

Gayet hoş abi hayırlısı olsun :)

canlı olmuş yakışmış beğendim başkan güle güle kullan :eyv

Biraz da böyle dursun bakalım sonra bakıcaz başka bişilere

hayırlı olsun emre ama bence oncekı jantlar daha guzeldı

hayırlı olsun emre ama bence oncekı jantlar daha guzeldı
ya öylede bende sıkılmıştım onlardan bunlarda fala kalmaz bıraz takılıyımda şu çamurluklara bi işlem yapıp ofsetli takıcam bugune kadar kıyamadım çamurluklarla oynatmayalım dedık ama olmayacak bölede

Geri