- Konuyu Başlatan
yanlız bizim süre biraz uzun olucakbi öğleden sonra yetmez bizesiesta yapıyor bence yadigar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yanlız bizim süre biraz uzun olucakbi öğleden sonra yetmez bizesiesta yapıyor bence yadigar
Türbe iki olur abi...kahve makınası falanda attımı tamamdıryakında çaktırmadan girişine rfc garage yazacağım zaten hehe
valla imkan olsa odamın yanına bi oda daha yapar bide kapı acarım araya yanımda yatırırım abiSenin Yadigar kadar şanslı bir R12 daha varmı acaba...
Gökhan abi fıstık kabuğuna çekildide senın fıstıkda kabuğu çatlattı fırladı çıktı valla o nasıl bir renk öyle allah nazarlardan korusun dünden beri bakıp bakıp acaba mersoya gidermi diyorum??O benim fıstığım zarar gelmesin gerekiyorsa uyuyacak tabi
proje bitmez atakanım bizdeyaza doğru jantlar değişcek,sunroof düşünüyorum,döşemelere el atabiliriz ön tampon ekini değiştircem gecenlerde gittim ivediğe araba kalacak falan dediler bırakmak istemedım havalar sıcak olsa kurumada hızlı oluyo malum ama bu havada kuruması imkansız dediler bende vazgeçtimMaşallah..
Bu arada yeni proje var galiba karlık sökülmüş..
proje bitmez atakanım bizdeyaza doğru jantlar değişcek,sunroof düşünüyorum,döşemelere el atabiliriz ön tampon ekini değiştircem gecenlerde gittim ivediğe araba kalacak falan dediler bırakmak istemedım havalar sıcak olsa kurumada hızlı oluyo malum ama bu havada kuruması imkansız dediler bende vazgeçtim