Ya Allah ........

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sıkma Tatlı Canını Desemde İllaki Sıkılıyor Biliyorum Hal Olur Başkanım Bunlar

Eyvallah Serhan'ım 1 ay vaktimiz var yaptıracağız artık onda sıkıntı yokta herife diyorum lan canım kardeşim 2 sene önce bu ruhsat bu araba gelmiş sen bu şase numarasına o zaman basmışsın mührüde 2 sene sonra ufakmı geldi aynı şase numarasıda beni gönderiyorsun trafiğe muhabbeti geriyor beni neyse artık ..............

Sıkma canını büyük başkan 11ciler pes etmez.:eyv

Sıkma canını büyük başkan 11ciler pes etmez.:eyv

Ne sıkacam canım kardeşim bu kadar uğraştık onlarıda bitiririz elbette ama bana bakan eleman kesin 9'cuydu tahminimce :)):)):)):))

9cuysa bırakır abim ben olsam bende aynını yapardım.:))hehe

Hayır bazen merak ediyorum hiçmi vicdanın şöyle hafif bir cızzz felanda yapmıyor hani anladık 9'cusunda bu kadarıda fazla ya :)):)):))

Sıkıntıya mahal yok başkan. Toplam içine kaç lira kaçmış sonucunu bilirsek ona göre akraba oluruz adamlarla...ıslık

Sıkıntıya mahal yok başkan. Toplam içine kaç lira kaçmış sonucunu bilirsek ona göre akraba oluruz adamlarla...ıslık

Toplam içine kaçanda sıkıntı yok muhterem insan nede olsa bugüne bugün purosunu euro ile yakan adamız noolacak yani :)) 'de akrabalık isteğimiz tamamen salak yerine keriz yerine konmaktan dolayı işte........:pislik

Hayır bazen merak ediyorum hiçmi vicdanın şöyle hafif bir cızzz felanda yapmıyor hani anladık 9'cusunda bu kadarıda fazla ya :)):)):))

9-11 3 parça girsin muayeneye kusursuz geçiririm reis. Baba yüreği işte.:)):))

Geri