hayırlı olsun abi, bende yeni aldım 8000 k sislere takıcam , ama aydınlatması güzel olduğunu bende duydum 6000 k nin , meşallah
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
saolasın çağatay seninkileride bekliyoruzhayırlı olsun abi, bende yeni aldım 8000 k sislere takıcam , ama aydınlatması güzel olduğunu bende duydum 6000 k nin , meşallah
çağatay senin aldığın xenonların aynısını 8000k bugün aracıma uyguladım (H4) yarın detaylı resimlerini paylaşırım bir aksilik olmazsa. Ürün fena değil güzel aydınlatıyor ama rot balans için gittiğim usta beğenmedi ucuza aldın sanırım daha iyileri var dedi soğudumhayırlı olsun abi, bende yeni aldım 8000 k sislere takıcam , ama aydınlatması güzel olduğunu bende duydum 6000 k nin , meşallah
çağatay senin aldığın xenonların aynısını 8000k bugün aracıma uyguladım (H4) yarın detaylı resimlerini paylaşırım bir aksilik olmazsa. Ürün fena değil güzel aydınlatıyor ama rot balans için gittiğim usta beğenmedi ucuza aldın sanırım daha iyileri var dedi soğudum
saolasın çağatay seninkileride bekliyoruz
H4 uzun - kısa motorlu tip benim. Bende yazın kullanmak için aldım açıkçası yağmurda, kötü hava koşullarında kullanmaya pek niyetim yok.abi ben sislere takıcağım için ucuz aldım farlara takmıcam şuan , merceksiz olunca trafikte malum sülalemizi herkez tanımış oluyor far değişik li olsun ozaman farlara uygularım, fotoları ekle mutlaka birde ampulun şeklini gösterirsen çok sevinirim , H4 ün 3, yada 4 çeşidi vardı
H4 uzun - kısa motorlu tip benim. Bende yazın kullanmak için aldım açıkçası yağmurda, kötü hava koşullarında kullanmaya pek niyetim yok.
teşekkürlerBen kelvinden anlamam , hayırlı olsun yolunuz aydın olsun...
abi ben sislere takıcağım için ucuz aldım farlara takmıcam şuan , merceksiz olunca trafikte malum sülalemizi herkez tanımış oluyor far değişik li olsun ozaman farlara uygularım, fotoları ekle mutlaka birde ampulun şeklini gösterirsen çok sevinirim , H4 ün 3, yada 4 çeşidi vardı