Xenondan trafik cezası yiyen oldumu hiç

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan yalnzlk
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Yani buradan şu anlaşılıyor ki, çakma xenon'larla yolda işiniz zor. Ya mercekli yada hiç.;)

Xenon'dan hiç ceza yemedim sadece sisleri kapatmam için bir kere köşeye çekildim. Xenonlar sadece Muayeneye giderken sıkıntı yaratıyor 2 senede bir söktürüp taktırıyorum .

Megane 2 aracimda mercekli far var ve bu yüzden xenon taktirdim gayet harika isik veriyor ve gözü almiyor. 1 senedir kullanıyorum 5.6 kez çevirmeye girdim hicbir polis sorun cikarmadi.

Ancak mercekli far olmayipta xenon takanlar ise ciddi anlamda kul hakkina giriyorsunuz çünkü karsidaki insanin inanilmaz derecede gozunu alıyor boyle insanlara yolda rastladigimda önce farlari sonra sisleri sonra Uzunlari yakiyorum gerekeni anliyodur sanirim

anlaşıldı bizim iş yalan oldu :) mercekliyide sordum çok para diyo bekleyelim en iyisi biraz daha

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

anlaşıldı bizim iş yalan oldu :) mercekliyide sordum çok para diyo bekleyelim en iyisi biraz daha

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

farlarınız eskiyince faz II kasanın farlarından alır xenon takarsınız :eyv veya durumunuz el verirse yine faz II farı alıp şimdikileri kenara atarsınız muayene de kolaylık verir sahibine de hepsini verirsiniz niye değişti derdi de olmaz :)

Geri