Xenon metal ampul hk.

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan kastin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

kastin

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba Arkadaşlar

2000 model clio sedan aracıma CARUB Xenon Fanlı Turbo C.O.B Led Metal H4 Ampul seti aldım şimdi farları yaktığımda uzun kısa güzel yanıyor ondan sıkıntım yok yanlız ben bu ampulu bağladığımdan beri farları açtığımda arabamın içindeki göstergede hem kısa hem uzun ışığı ikisi bir yanıyor uzun yaktığımda sadece uzun yanıyor ama normal kısalara geçtiğimde ise dediğim gibi ikisi bir yanıyor bunun bi zararı varmı çünkü bu tarz ampullerden hangisini takdı isem hep içerde bu hatayı aldım ama normal eski phlips ampullerimi takınca sorun filan kalmıyor herşey eski haline dönüyor.

Bana bu konuda bi yardımcı olun lütfen ne yapmak gerektiğini Allah rızası için bana söyleyin bende önlemimi ona göre alayım.

kısaları yaktığımda ( iki göstergede yanıyor böyle)
rERQMa.jpg
[/URL][/IMG]

En son aldığım xenon ampul de bu ( ama sadece bunda değil bunun gibi hangisini taktıysam içerde o hatayı aldım)
MkWEL1.jpg
[/URL][/IMG]

kimseden bi cvp alamadık ya forum aktif değil yada ben gibi diger arkadaşlarında bilgisi yok napalım artık servise sordum dedi sıkıntı olmaz bende böyle kullanıyorum bi aparat varmış söndüren onu bağlarsan sıkıntı çözülür dendi denicez artık

Geri