Xenon larımı bağladım mutluyum huzurluyum :D

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan McvPower
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hayırlı olsun kardesım

Hayırlı olsun güle güle kullanın.

Benim de yaptırmam lazııım :|

Gözün ve farın aydın olsun güle güle kullan...

gittigidiyor da H.İ.D adı altında 60 50 liraya zenon kitler var 2 yıl garantili diyor bunlar ne kadar verimli olur daha önce yine 80 tlye çin malı aldım 2. senesinde patladı gitti...degermi sizce

hayirli ugurlu olsun.. baban gencmis :)

uzunlar xenon olsa gerçek bir uzun huzmeli farın verdiği ışığı vermesi zaman alır çünkü bilindiği gibi ısınması ve gerçek aydınlığa ulşması zaman alacaktır.bazı uygulamalarda uzun kısa xenon uygulaması yapılıyor ama çokta sağlıklı olmuyoriyi etmişsin sadece kısalara takmakla.bende bi ara xenon takacaktım ama 50-100 tl lik kitleri aldık sürekli titreme yaptı bi türlü randıman alamadım.esincan kardeşim osram night breaker halojen ampül verdi onları kullandım çokta memnun kaldım açıkçası xenonu pek aratmadı.şu an bir çift yeni aldım bauhaus dan teki 14 tl ye düşmüş :).kardeşim hayırlı olsun güle güle kullan

nb ampulu bende getzde kullandım aydınlatması çok iyi ama ışıgı cok dağıtıyordu nedendir bilmiyorum, clıoyada takmak isterim ama tampon sökülücek bide ömrü uzun değil sonra 5-6 ayda bir tampon sökeriz

Geri