Merhaba arkadaşlar aracıma xenon far taktırmayı düşünüyorum ama h4 mü h7 mi bilgim yok aracım 2005 Clio Symbol 1.4 bilgisi olan arkadaşlar benimle paylaşırsa sevinirim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Merhaba arkadaşlar aracıma xenon far taktırmayı düşünüyorum ama h4 mü h7 mi bilgim yok aracım 2005 Clio Symbol 1.4 bilgisi olan arkadaşlar benimle paylaşırsa sevinirim
Mercek yoksa xenonda olmaz, çakma xenonlarla kimsenin benim gözümü yada başkasının gözünü almaya hakkı yok merceksiz xenona tamamen karşıyım. Trafikte gördüğümde direk uzunları açıyorum kusura bakmasınlar
kısa h7 uzun h1 diye biliyorumm
Arkadaşlar mercekli farı olmayan arkadaşlar allah rızası için xenon yaptırmasın bazı arkadaslar mercekli farın ne oldugunu bilmeden xenon taktırıyor.
Mercekli far dediğimiz olaya örnek verecek olursak 2007-2010 model arası megane 2 modellerine bakmanız yeterlidir.
Mercekli far olmadıgı taktirde karsıdaki insanın asırı derece gözünü alıyor kör ediyor neredeyse o anlık
Ne yalan söyleyeyim merceksiz fara xenon takan elemanları görünce normal farlarımı sislerimi ve uzunlarımı yakıp veriyorum karşısına