Xenon far hk.

ademirtas

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Merhaba ,

1.5 DCI dynamic megane sahibiyim , araç çalışırken durduğu yerde xenon farların titrediğini görebiliyorum , sizce bu normal bir durum mu yoksa olmaması gereken birşey mi.

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

ne zaman taktırdınız ? uzun bi sure olduysa yada kalitesizse yapabilir, ampullerin ömrü bitiyor olabilir . onceki aracımdaki xenon'un teki yanıyodu tekı bazen yanıyodu bazen yanmıyordu kafasına göre :)

ne zaman taktırdınız ? uzun bi sure olduysa yada kalitesizse yapabilir, ampullerin ömrü bitiyor olabilir . onceki aracımdaki xenon'un teki yanıyodu tekı bazen yanıyodu bazen yanmıyordu kafasına göre :)

Selam,

Sıfır alındığında takıldı opsiyonel olarak :) 2011 model benim aracım

allah allah.. benım tanım sonradan taktırılan xenon içindi :D şimdi sıfır araca opsiyonel olarak aldıysanız bu kadar kısa sürede sıkıntı cıkarması garip.. vardır bi bit yeniği, ustasına gostermekte fayda var..

Sol far rolantide titreme var motor kulağının far yakınında olması

uretimsel bir atlanmis detay

yapacak bişey yok bilginiz olsun

tüm Megane 3 lerde dikkatli sürücüler gorur

Sevineyim mi üzülüyimmi :) dikkatli şöför olmaktan gurur duyuyorum ama böyle birşeyin üretim hatası olduğunu bilmek beni üzer açıkcası , çünkü arabanın keyfini alıyorum kesinlikle tavsiye ederim gerek yol tutuşu gerek , gerek yüksekliği , gerekse ergononik kullanışı , böyle nir detay varsa dediğim gibi üzülürüm :(

Sol far rolantide titreme var motor kulağının far yakınında olması

uretimsel bir atlanmis detay

yapacak bişey yok bilginiz olsun

tüm Megane 3 lerde dikkatli sürücüler gorur

Flu dada var aynı problem çok dikkatli bakarsan görürsün umursamiyorum öyle küçük şeyleri sonra arabadan soguyorum: ))

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Flu dada var aynı problem çok dikkatli bakarsan görürsün umursamiyorum öyle küçük şeyleri sonra arabadan soguyorum: ))

LG-D802TR cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

:) pire için yorgan yakmayalım durduk yere :) araçların artıları çok fazla , iyi yönlerini düşünelim :))))

Geri