Vosvos Badem'in Kurbanları...

buzlu badem istiyorum bende hehe

başlık çok ilginç..bademin sahibi evde duvarına her marka aracın remini yapıştırmış..tokatladığı aracın üstüne çarpıyla işaretliyormuş hehe hehe hehe

badem çok araca ders vermiş görülen :D

gordugum 8 sn felandı kagıt ustundekı verılere gore tayyarla slc yı gecememesı lazım 0-100 de ama gecmıs

kalkıştan sonra 1 boy veya yarım boy fark attığı için...arkada kalan araç aradaki açığı kapatamıyor bu yüzdende yetişemiyorlar...yarışlar 0-100 yarışı değil zaten...Bana göre mesafe uzun olsa 800 metre civarı sizin RS ler alır gider kanımca...

Ben o bademi buza yatırır akdeniz mehtabında meze yapıp yerim:halay

yerimiz belli yurdumuz belli namımız belli:eyven çok madensuyu içeriz geçerrr giderheheaga şöföre ve flasha denk gelmemiş demekki:halayzaten 1 kere denk gelse daha o woswos tavuk kümesi olur başka bişey demiyorum:halaySıkı renocuyuz başkasına benzemeyiz:cool:

yerinizde olsam, tanımadığım ve donanımı ile ilgili bilgi sahibi olmadığım bir araçla ilgili bu şekilde yorum yapmazdım. talihsiz bir açıklama olmuş.
keyifli paylaşımlar...

yerinizde olsam, tanımadığım ve donanımı ile ilgili bilgi sahibi olmadığım bir araçla ilgili bu şekilde yorum yapmazdım. talihsiz bir açıklama olmuş.
keyifli paylaşımlar...

Ders verme zamanı geldi hocam kim tutar sizi parçalayın bademle :D hehe

Bademin sahibi geldi hoşgeldi...:)

keyifli paylaşımlar...

:)Öncelikle aileye hoşgeldiniz sizede keyifli forumlar dilerim:eyvYorumuma gelince hala arkasındayım aslanlar gibi:cool:(tavuk kümesi benzetmesi talihsiz olmuş hakkaten özür12 3)

:)Öncelikle aileye hoşgeldiniz sizede keyifli forumlar dilerim:eyvYorumuma gelince hala arkasındayım aslanlar gibi:cool:(tavuk kümesi benzetmesi talihsiz olmuş hakkaten özür12 3)

hoşbulduk. bir gün bir yerlerde denk geliriz muhakkak :) dünya küçük.

Geri