Volvo S60R yanında M3 bile hikaye:)

dur dur bak buda seninkilerden sanırım :)

Bu r değil abi ama yinede t5 zorlasa almalı

Bu r değil abi ama yinede t5 zorlasa almalı

ya ne bilim m3 ü ama burakın dediği videoyu bulamadım bitane vardı uzuyodu m3 burak biliyo :D neyse biz m5 v10 a bakalım.
Ayrıca volvonun tr de tutulmamasının en onemli sebebleri dediginiz gibi servis agının cok kötü olması parça pahalı olması.. mesela bodruma gittin volvoyla aracın arıza yaptı napıcaksın? cekici cagırıp izmire götürmen lazım. Bunun içinde trde kimse volvo almıyor..
Gerci suanda bende almam cerry midir nedir bi çin otomobil markası satın aldı 2010 yılında volvoyu. Ford sattı çinlilere ve öldürdü arabayı ..

ahahaha:Daz kaldın kardeşim s60 r olacak:Dvar böyle birkaç video bazısında m3 alıyor gidiyor bazısında volvo alıyor tamamen kullanıcıyla alakalı..benim demek istediğim m3 343hp volvo 300hpturbo 4 çeker..arada 43 hp olmasına ragmen geçebiliyor..m3 ü 70-80 liradan aşagıya alamzsın..volvoyu 40 liraya alıosun m3 e sellektör yapıosun:)bunun zevki paha biçilemez demek istediğim bu:D:D

adamın ne zoruna gider ya düşünsene arkanda flaşlar patlıyo volvo geciyo yırtıyosun nafile hehehehehehe

kaldır at arabayı :D

hehehe hemen yol ver ilk direge patla öl:D

ya ne bilim m3 ü ama burakın dediği videoyu bulamadım bitane vardı uzuyodu m3 burak biliyo :D neyse biz m5 v10 a bakalım.
Ayrıca volvonun tr de tutulmamasının en onemli sebebleri dediginiz gibi servis agının cok kötü olması parça pahalı olması.. mesela bodruma gittin volvoyla aracın arıza yaptı napıcaksın? cekici cagırıp izmire götürmen lazım. Bunun içinde trde kimse volvo almıyor..
Gerci suanda bende almam cerry midir nedir bi çin otomobil markası satın aldı 2010 yılında volvoyu. Ford sattı çinlilere ve öldürdü arabayı ..

abi bu servis ağınınen baştan beri sebebi tutmaması ama bir gerçek var bir volvo özel servisin dizine oturduğun zaman kalma şansın yok yetkile serviste bi anahtara 1000tl çekmişti doğru söylüyorsun abi izmire gitsende parça olmaz zaten 1hafta beklersin :D abi 265le 911 e selektör yaptık birde bana sorun o zevki :D:D:D

abi manyak bişi ya bayılıyom bu araca , suanda tek gectigim makinalardan birisi bu. bak gene izledim kafa duman oldu
:( beygirleri sende gördünmü burak :D

Son düzenleme:
Geri