Volswagen da parçadan kısmaya başlamış......

Golf gibi bir araca o kadar küçük akü yakışıyormu hiç,çok ayıp...:D

VW forumana baktım kaç kişi 44 ah yazmış, erken bitme şikayeti filan. Bir vatandaş passat tsi da 44 ah çıktı diyor....

Golf gibi bir araca o kadar küçük akü yakışıyormu hiç,çok ayıp...:D

Bana Mevzu Cikti Gidip Bakmam Lazim Acaba Kac Amper Usta İse Bak Anahtarlari Yanima Almasam İyiymis

Bana Mevzu Cikti Gidip Bakmam Lazim Acaba Kac Amper Usta İse Bak Anahtarlari Yanima Almasam İyiymis

Vallahi başkan, orjinal aküyü yerinden sökmeden anlayamıyorsun nedeniyse değerin üste değilde yanda yazması. Kutu boyutundan belki anlaşılabilir....:)

bosverin vosvosları :D Renocu değilmiyz en azından ne caldıkları belli adı cıkmıs .. Vw alsan sonradan farketsen adama koyar. ama renoda gorsen normal dersn :)

Diğer Markalarda Bu Daha Vahim Boyutlarda, Fiat'ta Staj Yaparken Adam 10 Bin Bakımına Gelirdi Bir Açardın Araba'da Hava Filtresi Yok, 20 Bin Bakımına Gelirdi Bir Bakardın Arabada Polen Filtresi Yok :berbat

Ülkemizdeki alım gücü belli. Bugün en dolusunu en kalitelisini alayım istiyoruz ama yarın satarken alacak insanların çoğu bunu önemsemiyor. Değeri bilinmiyor. Bir clio 3 full ile authentique versiyonunun 2. elinin aynı olması mesela. Alırken herşeyin en kralını almak iyi hoş ama çoğunun gözünde önemsiz ayrıntılarla dolu araçlar.

Diğer Markalarda Bu Daha Vahim Boyutlarda, Fiat'ta Staj Yaparken Adam 10 Bin Bakımına Gelirdi Bir Açardın Araba'da Hava Filtresi Yok, 20 Bin Bakımına Gelirdi Bir Bakardın Arabada Polen Filtresi Yok :berbat

Haydaa, inanması zor. Demek ki her markada sıkıntı oluyormuş.....:soru

Haydaa, inanması zor. Demek ki her markada sıkıntı oluyormuş.....:soru

Bir Zamanlar Hyundai - Renault ve Ford Markalarında Aynı Mevzuların Olduğunu Duymuştum Ama Ne Kadar Doğru Allah Kerim.

Geri