Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
hehe şu polo ya ne güldüm yaa ALLAH iyiliğinizi versin gerçekten vw poloya bin basar hehe eskisi gibi rağbet yok ama bende arada bi görüyorum )
bu arada kubilay haklısın bende clio IV derim kesinlikle polo bana gelmez çok dar kız kardeşimle kapışmamak için babama fluence aldırdım ikimizinde boyu uzun hehe
Kendini çok tekrarlayan bir model oldu iç ambians da küçük değişiklere rağmen torpido ve kapılar hala 2001 görünümünde wv hala ticari oynuyor ve yeni araba satın almış bir kişiyi makyaj yaparak aracını erkenden eskiterek değer kaybı yaşatması da çabası :berbat
Kendini çok tekrarlayan bir model oldu iç ambians da küçük değişiklere rağmen torpido ve kapılar hala 2001 görünümünde wv hala ticari oynuyor ve yeni araba satın almış bir kişiyi makyaj yaparak aracını erkenden eskiterek değer kaybı yaşatması da çabası :berbat