VIZ a performans hava filtresi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bazdu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kn kutu içi varsa tadından yenmez. Hem kaliteli ama bakım yapmak her 5/7 bin km de bir şart. Temizlemek sonrasında da solisyonu ile yağlamak gerek. ;)

hks nin konik olanı varmıki ? hep manta olanı var baktımda biraz
bizde avansis de var ona takmıştım daha lise sona gittiğim zamanlarda, tam detaylarını hatırlamıyorum ama sesi harikaydı hiç korna çalmıyordum.
ama konik olanlarından da olması gerekiyo ya

Kn kutu içi varsa tadından yenmez. Hem kaliteli ama bakım yapmak her 5/7 bin km de bir şart. Temizlemek sonrasında da solisyonu ile yağlamak gerek. ;)

k&n nin sadece var kutu içi olanından ve açık olandada temizledikten sonra yağlanması gerekiyormuş o yüzden hem temizlik kiti hemde hava filtresini alacağım

bizde avansis de var ona takmıştım daha lise sona gittiğim zamanlarda, tam detaylarını hatırlamıyorum ama sesi harikaydı hiç korna çalmıyordum.
ama konik olanlarından da olması gerekiyo ya

ben konik buldumda 40 tl sadece kafa çok dandik geldi bilemedim yani görüntü olarak

deneme imkanın varsa bi tak dene derim veya sanayide tanıdığın aksesuarcı varsa ona sor daha yardımcı olur

deneme imkanın varsa bi tak dene derim veya sanayide tanıdığın aksesuarcı varsa ona sor daha yardımcı olur

bir parçacı var sorim getiriyorsa getirsin k&n nin resmi sitesinde benim araca uygun var ancak türkiye disbüratöründe o kodlarda hiç bir ürün yok ancak benzeri var ama 1.4l yazıyor benim araç 1.6 olmazda yarın bir arayim sorim (k&n )

yaw bırak 5hp yi 10 hpyi
yavaş ve dikkatli sür
;)

yaw bırak 5hp yi 10 hpyi
yavaş ve dikkatli sür
;)
abi sen bakma aradığım 5hp ye falan normalde zaten yavaş giderim:) yaz geliyor muanee daha var biraz havamız olsun diye :) motora temiz havayı alsın diyede bu yola başvurduk :) da şimdide aradığımı bulamıyorum :)

yukarı :)

Geri