VIZ a performans hava filtresi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bazdu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazdu

Batuhan Dursun BAZDU,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
hava filtresi

Abilerim kardeslerim araca performans hava filtresi takmak istiyorum ve kararsiz kaldim
Hks mi yoksa k&n mi
Kutu icimi yoksa acik hava filtresimi ?
Yardim ederseniz sevinirim :)

yukarı :)

renault hava filtresi :eyv

renault hava filtresi :eyv

Kagit filtre takmayi dusunmuyorumda abi performansda daha iyi hava aliyomus 5 hp guc veriyomus o yuzdenbu boyle bi karar aldim abim :)) ufaktan bi degislik yapalim dedim :)

İyi aksamlar aracima performans hava filtresi takmayi dusunuyorum bana yardim edermisiniz ikilemde kaldim da hks mi k&n mi diye ? Ve acikmi kutu icimi daha iyi sizce ?

Aynı içerikli iki konu açılmış , birleştirdim kardeşim haberin olsun.

Aynı içerikli iki konu açılmış , birleştirdim kardeşim haberin olsun.

teşekkürler abim ve özür dilerim hemde yanlış birşey yaptıysam

bence hks ve acık olmalı ama 5 hp güç arttırdığı falan sanmıyorum.tabi bu iş için üretilenler var onları kesinlikle ayrı tutuyorum.zaten onlaın da fiyatlat 500 600 den başlıyor dandikleri.beygirin artmış gibi gelmesinin sebebi de arabayı yüksek devirde kullanman. başta söylediğimi ben yaptım iyi ses veriyor =)

bence hks ve acık olmalı ama 5 hp güç arttırdığı falan sanmıyorum.tabi bu iş için üretilenler var onları kesinlikle ayrı tutuyorum.zaten onlaın da fiyatlat 500 600 den başlıyor dandikleri.beygirin artmış gibi gelmesinin sebebi de arabayı yüksek devirde kullanman. başta söylediğimi ben yaptım iyi ses veriyor =)

hks nin konik olanı varmıki ? hep manta olanı var baktımda biraz

Geri