Vites topuzu soyuldu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan icon4
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Bakımlar serviste yapıldıysa değişiyorlar garanti bitik olsa bile. Mırın kırın ederlerse genel merkeze veya şikayetvar.com a yazın, çağırıp değiştiriyorlar. Birkaç yıl önce 2005 Megane'ın kronik sorunlu kapı kollarını değiştirmiştik.

Son gelismeyi yazayim benim iconun da vites topuzunun derisinin ön kismi asinmisti sonunda parcasi koptu gicik oldum.gittim sanayiden 30 tl ye deri olmayan siyah ust kismi krom orjinal uretim topuz alip kendim taktim.
Deri olmadigi icin soyulma derdi yok guzel de durdu.
Sökmesi kolay arac xalismazken 2. Vitese takin ayaginizi debriyajdan cekin.eski topuzu iki elle hafif sag sol yaparak direkt yukariya guclu bir sekilde cekin.digerinide direkt takip tepesine vurun.sıkismali sistem somun civata vs felan yok.

Sonuc nedir,servis garantiden değiştirdimi,yazarmızınız.Ayrıca bilgisi olan varsa belirtsin direksiyon ve vites topuzunun garantisi ne kadar

Aracın garanti süresi ile aynıdır vites topuzu v.s garantisi ancak belli durumlarda(aracın yetkili servis bakımlı olması v.s ) durumlarında servis iyi niyet garantisi kapsamında değişim yapabilir ama dediğim gibi onların kararına bağlı biraz şikayetvar a bir talep mesajı yazın yardımcı olmaya çalışırlar diye düşünüyorım

Geri