Vites Kutusunu Kontrol Ettirin

oguzhandursun

Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Arkadaslar arabayi alali daha 4 gun oldu bugun eve gelirken vites 4 den birden 3 e dustu 90 la giderken vites kutusu arizasi yazdi ekranda araci stop edip calistirdim sorun gitti nedir acaba ? Eski sahibi bende oylr birsey olmadi diyor lpg ninde bir sorunu olurmu ? 2 gun oldu taktirali ?

Sanziman icindeki selenoidlerin degisimi gerekli.

Arama yaparsaniz sonuca ulasabilirsiniz

Kimse bisey demiyor bilgisayara baglaticam bugun bakalim

Genelde selenoid valf hatası kaynaklı bu durumlar. Yag seviyesi ne durumda bakılması gerekir. Serviste yağ ve selenoid değişimi 600tl civarında

Sanirim suclu benim arabayi genelde hep N de kullaniyorum arabayi park ederken yokus assa giderken N aliyordum :*

Selenoid arizasinin baslica nedeni hatali kullanim zaten. Serviste 600degil 1100-1200tl tutuyor normalde. Disarda 500-600tl

Sanirim suclu benim arabayi genelde hep N de kullaniyorum arabayi park ederken yokus assa giderken N aliyordum :*

Aynı şeyi bende yaşadım selenoid ve yağ falan değiştiler 700 lira tuttu. Ankaradaysanız gittiğim yetkili servisin adını verebilirim. 2 yıl 60bin km garantili.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Selenoid arizasinin baslica nedeni hatali kullanim zaten. Serviste 600degil 1100-1200tl tutuyor normalde. Disarda 500-600tl
Anladim istanbuldayim persembe gidip yaptiricam cok dagitiliyormu sanzuman ?

Geri