14 Ara 2010 #11 Kadir Salim T.C. Vatandaşı, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 7,391 Tepkime puanı 247 Puanları 0 Yaş 31 Abi bizim arabada da 1 ve 5 te ses yapıyor ... 5 e geçerken çok hafif bir cırt sesi geliyor , usta bize senkromençleri değişcen dedi .
Abi bizim arabada da 1 ve 5 te ses yapıyor ... 5 e geçerken çok hafif bir cırt sesi geliyor , usta bize senkromençleri değişcen dedi .
14 Ara 2010 Konuyu Başlatan #12 ndalar Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ara 2010 Mesajlar 12 Tepkime puanı 0 Puanları 0 bu söylediklerinin hepsini yaptım ama nafile arabada hiçbi değişiklik yok
14 Ara 2010 #13 Kadir Salim T.C. Vatandaşı, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 7,391 Tepkime puanı 247 Puanları 0 Yaş 31 Bir ustaya gösterin tekrar .
15 Ara 2010 #14 firehunter Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 11 Eki 2010 Mesajlar 276 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Cotech Cihangir Abi şu olaya bi el at. En açıklayıcı cevabı sen verirsin. Arkadaşım da her seferinde 97 RN broadwayim var deyip söze başlayıp durmasın
Cotech Cihangir Abi şu olaya bi el at. En açıklayıcı cevabı sen verirsin. Arkadaşım da her seferinde 97 RN broadwayim var deyip söze başlayıp durmasın
15 Ara 2010 #15 firehunter Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 11 Eki 2010 Mesajlar 276 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yapılabilecek herşey yapılmış durumda bu takılma sorunu nasıl halledilir. Bende de benzer bi durum var ama ben umursamıyorum.
Yapılabilecek herşey yapılmış durumda bu takılma sorunu nasıl halledilir. Bende de benzer bi durum var ama ben umursamıyorum.
15 Ara 2010 #16 ÖzgürYaşam Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 pazartesinden önce burda olacağını sanmam , izinde olduğundan buralarada uğramıyor ( izinlerde renoyla tamamen alakasını kesiyor herhalde )
pazartesinden önce burda olacağını sanmam , izinde olduğundan buralarada uğramıyor ( izinlerde renoyla tamamen alakasını kesiyor herhalde )
20 Ara 2010 Konuyu Başlatan #17 ndalar Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 5 Ara 2010 Mesajlar 12 Tepkime puanı 0 Puanları 0 aradaşlar okadar uğraştım bu 2 nci vitese geçekken zorlanma sorunu nasıl hallolacak diye tamircilere götürdüm boşu boşuna 300 tl verdim çeşitli formlara yazdım oysaki bütün olay 2 damla yağdan ibaretmiş vites körüğünü çıkaıp vites kolunun dibine dkülen 2 damla yağdan snra vites düzeldi
aradaşlar okadar uğraştım bu 2 nci vitese geçekken zorlanma sorunu nasıl hallolacak diye tamircilere götürdüm boşu boşuna 300 tl verdim çeşitli formlara yazdım oysaki bütün olay 2 damla yağdan ibaretmiş vites körüğünü çıkaıp vites kolunun dibine dkülen 2 damla yağdan snra vites düzeldi
20 Ara 2010 #18 ÖzgürYaşam Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Millet ustayım diye geçiniyor birde,bende boşuna ne paralar harcadım..
20 Ara 2010 #19 Kadir Salim T.C. Vatandaşı, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 7,391 Tepkime puanı 247 Puanları 0 Yaş 31 ndalar' Alıntı: aradaşlar okadar uğraştım bu 2 nci vitese geçekken zorlanma sorunu nasıl hallolacak diye tamircilere götürdüm boşu boşuna 300 tl verdim çeşitli formlara yazdım oysaki bütün olay 2 damla yağdan ibaretmiş vites körüğünü çıkaıp vites kolunun dibine dkülen 2 damla yağdan snra vites düzeldi Genişletmek için tıkla ... Ah bu ustalar
ndalar' Alıntı: aradaşlar okadar uğraştım bu 2 nci vitese geçekken zorlanma sorunu nasıl hallolacak diye tamircilere götürdüm boşu boşuna 300 tl verdim çeşitli formlara yazdım oysaki bütün olay 2 damla yağdan ibaretmiş vites körüğünü çıkaıp vites kolunun dibine dkülen 2 damla yağdan snra vites düzeldi Genişletmek için tıkla ... Ah bu ustalar
20 Ara 2010 #20 Ersel YILGIN Bilgi Girilmemiş İşi bilen adam olacak yoksa herkes birbirine geçirme derdinde Ozan Abi.