Calisiyor skintisiz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Dijital hız km sinin hemen sol yanında çok dikkatli bakarsanız ışıksız halini de görürsünüz. vites topuzu gibi görünür. Bu vites değişim zamanlarında çıkar. Bu zamana kadar uyarı muhakkak çıkardı.Bu vites değiştirme göstergesi nerede acaba biri çekip yollarsa sevinirim...Olup olmadığını bile anlayamadık iyi mi
Merhaba sayın mobilman ,Benim aracım 2013 Beyaz ICON 1.5D , ne yazıkki benim aracımda da bu özellik çalışmıyor.Dijital hız km sinin hemen sol yanında çok dikkatli bakarsanız ışıksız halini de görürsünüz. vites topuzu gibi görünür. Bu vites değişim zamanlarında çıkar. Bu zamana kadar uyarı muhakkak çıkardı. Bende yukarıda dediğim gibi çıkmadı. Aracım icon ve dizel.. Servis ilgileniyor ama dediğim gibi çok önemsemedim. Zaten dikkat dağıtıyor. olsa iyi olurdu. olmasa da çok da önemli değil.
Aynen bende de çalışmıyor
birde bu araçlarda yağ çubuğu yok ne garip bişi ya
Shift göstergesine riayet ederseniz yakıt tüketimi inanılmaz derecede düşüyor,motor yorulmuyor...
Aynen bende de çalışmıyor
birde bu araçlarda yağ çubuğu yok ne garip bişi ya