24 Eki 2016 #21 mehmet_ozturk05 Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 18 Ara 2014 Mesajlar 5,048 Tepkime puanı 1 Puanları 0 *USTA' Alıntı: Allah hepinizden razı olsun dostlar... Genişletmek için tıkla ... Abi tekrar başınız saolsun. Mekanı cennet olsun inşallah.
*USTA' Alıntı: Allah hepinizden razı olsun dostlar... Genişletmek için tıkla ... Abi tekrar başınız saolsun. Mekanı cennet olsun inşallah.
24 Eki 2016 #22 *Burak Yılmazer Burak Yılmazer, Başkan 34-İstanbul Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 4,910 Tepkime puanı 18 Puanları 38 Yaş 38 Tekrar tekrar başiniz sağolsun rabbim cennetine alsin.. sizlere de sabir versin insallah Samsung Edge ile gonderildi
Tekrar tekrar başiniz sağolsun rabbim cennetine alsin.. sizlere de sabir versin insallah Samsung Edge ile gonderildi
16 Kas 2016 #23 ahmetyılmaz Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 11 Şub 2014 Mesajlar 206 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 56 Yaklaşık 10 gündür foruma gelip gidiyorum ama bu konu dikkatimi çekmemişti. Üzüldüm okuyunca. Merhuma Allahtan rahmet, değerli Mustafa Usta kardeşimize de baş sağlığı dilerim.
Yaklaşık 10 gündür foruma gelip gidiyorum ama bu konu dikkatimi çekmemişti. Üzüldüm okuyunca. Merhuma Allahtan rahmet, değerli Mustafa Usta kardeşimize de baş sağlığı dilerim.