Ve sonunda joy janim rnav çerçevesine ve yeni arayüzüne kavuştu

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan nerozxr
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Gercektn guzel olmus gule gule kullanin sorun kazali aracta cerceveyi bulmak aklma takilan dortlu dugmesiyle acma kilitleme yeri aynï yuksekliktemi yoksa nasl yaptnz ve orjnal teybin bosluguna o gogus oturdumu yoksa torpitoyu o gogse goremi kestiniz ïscilgi anlatrsanz sevinrm

Gercektn guzel olmus gule gule kullanin sorun kazali aracta cerceveyi bulmak aklma takilan dortlu dugmesiyle acma kilitleme yeri aynï yuksekliktemi yoksa nasl yaptnz ve orjnal teybin bosluguna o gogus oturdumu yoksa torpitoyu o gogse goremi kestiniz ïscilgi anlatrsanz sevinrm

hiç bir işlem yapmanıza gerek yok touc ön arka çerçeve alındımı dörtlü dümeleri dahil hersey yerine oturuyor önemli olan önve arka çerçeve temin edilmesi.:berbat

Hocam hayırlı olsun güzel iş başarmışsınız :)

ben de eski capturumda aynı şeyleri yaptım bir hatayla gittim touch aldım sonra uğraştım durdum. En iyisi baştan biraz fazla verip orjinal almak

On cerceveyi anladim da arka cerceve nedir dostum en kisa en kisa surede benim de mudahil olmam lazom bu konu ya maliyet ne oldu bu arada

Arka çerçeve olacak dostum 1100 TL mal oldu

hayırlı olsun kazasız belasız kullanın

gerçekten mükemmel olmuş kazasız belasız inşallah bi sorum olcak cerceveyi değiştirdikten joy aracın üzerinde bulunan dörtlü flaşör ve kapı kilitleme anahtarları yeni çerçeveye uyum sağlıyormu yoksa onlarıda değişitiriyormuyuz yardımcı olursanız çok sevinirim saygılar

Arkadaslar joy aracınızda 'touch ve icon' na ait tüm alt yapı mevcut zatenn
sadece basit bir montajla yerine oturuyor navigasyonlu teyp. Hiç bir şeyi sökmenize kesmenize gerek kalmıyor :eyv
Siz R-Nav ı bulun gerisi gayet basit :)

Hayırlı olsun

Geri