Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gökhan Ne Dicem Sana Klima İzgara Cevresini Çok Güzel Yapmişşin Bende Böyle Düşünüyorum Bunlarin Sökümü Kolaym Acaba ? Sağli Sollu Yaptrmak İstiyorum Bende ..
Sökümü kolay 2 adet düz tornavida ile dengeli şekilde cıkartabilirsin Aten bi köşesinden kaldır anlıycaksın nasıl cıktıgını vida felan yok dilkat etmen gereken nokta bu tur işlerde ıkı taraftan dengeli açkmeye çalış
Walla malzeme folyo kim yapıyo konusuna gelince cogu yer yapıyor diyat konusuda yapan kişiye göre degişiyor ist da isen yardımcı olurum 100 lira kadar bi maliyeti oluyor boyada aynı istesiler plastidip yapanlada görüştüm 100 liraya bende hallederim dedi zorla ben kaplmcı arkadaş kaZansın ve en saglıklı kaplama olacagını düşünerek kaplama yaptırdım
Walla malzeme folyo kim yapıyo konusuna gelince cogu yer yapıyor diyat konusuda yapan kişiye göre degişiyor ist da isen yardımcı olurum 100 lira kadar bi maliyeti oluyor boyada aynı istesiler plastidip yapanlada görüştüm 100 liraya bende hallederim dedi zorla ben kaplmcı arkadaş kaZansın ve en saglıklı kaplama olacagını düşünerek kaplama yaptırdım