Ve Megannn Konsol kaplamaya gider

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan gggkhn
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

gggkhn

Gökhan ÇETİNKAYA,
Kayıtlı Üye
Bilgi Girilmemiş
Kapı kolları torpido ustu plastik alsam üstüne iğrenç bi yumusak malzemeden nefret ediyorum kaplattıralım bakalım nasıl olucak 96A24BC2-C9B6-41EB-9C70-63B1B87A4E61_zps4wfs3nyc.webp

bu halde gezmek insana bir gariplik hissi verir umarım güzel olur :)

Degişik bi folyo rengi istediğim için yarın inşallah bitmiş halini yayınlarım gezmeye fırsat olmıycak bu gece bıraktım yarın oglen hazır allahın izniyle

Eline Sağlik Kardeşim İnşallah İstediğin Gibi Olur , Nasil Söktüğünü Video Çekerek veya Resimlerle Bizlede Paylaşsaydin Keşke.. :eyv :eyv

Resimleri merakla bekleyenlerdenim.;)

Yapılacak herşey gönlünüze göre olsun. Fotoğraflarınızı sabırsızlıkla beklemekteyiz..:eyv

• Beğen
Tepkiler: gggkhn
Resimleri merakla bekleyenlerdenim.;)
Yarın hemen resim cekip yollarım hangi rek olucak tiyo veriyim mii ?

Eline Sağlik Kardeşim İnşallah İstediğin Gibi Olur , Nasil Söktüğünü Video Çekerek veya Resimlerle Bizlede Paylaşsaydin Keşke.. :eyv :eyv
Genelde bu tarz işleri tek başıma yaptıgım için video cekemiyorum ama takarken resımleyip yardımcı olabilirim ;)) sokmeye işlemide anlaşılırr kolay ben ilk defa bu tarz işlere giriyorum

Genelde bu tarz işleri tek başıma yaptıgım için video cekemiyorum ama takarken resımleyip yardımcı olabilirim ;)) sokmeye işlemide anlaşılırr kolay ben ilk defa bu tarz işlere giriyorum

Benimde Düşüncelerim Arasinda Vardi Bu Benden Önce Davranmişssin Bakalim Sende Bir Görim Ona Göre Bir Karar Werim :eyv :eyv

Geri