Ve Bir Ütü Daha Biter

hayırlı olsun serhan abi.yarın sabah okula giderken gelip bakıcam jantlara.arabanın basında elinde defter olan birini gorursun korkma; )

Hayırlı olsun güzel olmuş, güle güle kullan..:eyv

Maşallah jantlar güzel abi.
O yükseklik nedir öyle abi benim ön taraf 5 parmakla 4 parmak arası değişiyor arası biraz yüksek geldi o ara.

Güzel olmuş abi yakışmış arabayı biraz düşürsen daha güzel olur gibi sanki :)
Sağolasın Kardeşim Nasip Bakalım
maşallah kardeşim güle güle kullan :eyv
Sağol Abim :eyv
Hadi Hayirlisi Guzel Oldu Bu Patiler
Sağolun Abim :eyv
hayırlı olsun, güzel olmuş, emme. kış geldi, kışlık takmıcan mı...:cool:
Sağol Abim Araba Kış Ayında Garajdan Çıkmıyor O Yüzden Gerek Duymadım :)
Yakismis hayirli olsun ama lastikleri kislik alsan daha iyi olurdu ... Trafikten men cezasi bile varmis
Sağolasın Kardeşim Ama Araç Kış Ayında Karda Falan Garajdan Çıkmıyor O Yüzden Gerek Duymadım :eyv
hayırlı olsun serhan abi.yarın sabah okula giderken gelip bakıcam jantlara.arabanın basında elinde defter olan birini gorursun korkma; )
Gel Kardeşim Araç Garajda Duruyor Sokakta Bulamazsın Bir Çağrı At Atlarım Aşağıya :)

Sağolasın Kardeşim Nasip Bakalım

Sağol Abim :eyv

Sağolun Abim :eyv

Sağol Abim Araba Kış Ayında Garajdan Çıkmıyor O Yüzden Gerek Duymadım :)

Sağolasın Kardeşim Ama Araç Kış Ayında Karda Falan Garajdan Çıkmıyor O Yüzden Gerek Duymadım :eyv

Gel Kardeşim Araç Garajda Duruyor Sokakta Bulamazsın Bir Çağrı At Atlarım Aşağıya :)

Öyleyse sen uyumuna devam et abi.Kaldırmıyım seni sabahın 8inde.Arada alt caddede giderken görüyorum arabayı zaten

Araba jant değişirken çektin dimi yoksa gerçekten bu kadar yüksek mi oldu.... :soru

g1hl8.jpg

- Hayırlısı Olsun Kardeşim 6 Cm Düştümü Tamamdır

Hayırlı olsun. Değişim zamanı geldimi benimde aklımda olan lastik turanza :eyv

Geri