hayırlı olsun serhan abi.yarın sabah okula giderken gelip bakıcam jantlara.arabanın basında elinde defter olan birini gorursun korkma; )
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sağolasın Kardeşim Nasip BakalımGüzel olmuş abi yakışmış arabayı biraz düşürsen daha güzel olur gibi sanki
Sağol Abimmaşallah kardeşim güle güle kullan
Sağolun AbimHadi Hayirlisi Guzel Oldu Bu Patiler
Sağol Abim Araba Kış Ayında Garajdan Çıkmıyor O Yüzden Gerek Duymadımhayırlı olsun, güzel olmuş, emme. kış geldi, kışlık takmıcan mı...
Sağolasın Kardeşim Ama Araç Kış Ayında Karda Falan Garajdan Çıkmıyor O Yüzden Gerek DuymadımYakismis hayirli olsun ama lastikleri kislik alsan daha iyi olurdu ... Trafikten men cezasi bile varmis
Gel Kardeşim Araç Garajda Duruyor Sokakta Bulamazsın Bir Çağrı At Atlarım Aşağıyahayırlı olsun serhan abi.yarın sabah okula giderken gelip bakıcam jantlara.arabanın basında elinde defter olan birini gorursun korkma; )
KArdeşim SağolasınHayırlı olsun güzel olmuş, güle güle kullan..
Maşallah jantlar güzel abi.
O yükseklik nedir öyle abi benim ön taraf 5 parmakla 4 parmak arası değişiyor arası biraz yüksek geldi o ara.
Sağolasın Kardeşim Nasip Bakalım
Sağol Abim
Sağolun Abim
Sağol Abim Araba Kış Ayında Garajdan Çıkmıyor O Yüzden Gerek Duymadım
Sağolasın Kardeşim Ama Araç Kış Ayında Karda Falan Garajdan Çıkmıyor O Yüzden Gerek Duymadım
Gel Kardeşim Araç Garajda Duruyor Sokakta Bulamazsın Bir Çağrı At Atlarım Aşağıya
O Benim Araba Değil Gördüğün Benimki Sokak İçinde Garajda YatıyorÖyleyse sen uyumuna devam et abi.Kaldırmıyım seni sabahın 8inde.Arada alt caddede giderken görüyorum arabayı zaten
Araba jant değişirken çektin dimi yoksa gerçekten bu kadar yüksek mi oldu.... :soru