Ve Bende Clio lu oldum..

Maşallah kazasız belasız sürüşler..

Arkadaslar araba kardesimin onu da dogru yola getirdik yakinda ikimizin bulusmasinin fotolarinida eklerim araba cok tatli oldu bu arada kimin kardesi zevklidir kocum

Hayırlı olsun gözlerimi su jantlardan alamadım .. cok guzel olmus.. Donanımı nedir?

maşallah çok güzel authentique galiba jantlar yakışmış ;)

hepinize teşekkurler arkadaşlar.. Abimede ayrıca teşekkur ederim.. Aracım 2008 1.5 dci authentique.. kendim ek olarak Lenson 17" racing Jant , michealen Tam yollu Racing Lastik ve eibach 4 cm Spor helezon ları ekledim. İçindede güzel bir müzik tesisatı var..

Hayırlı olsun yeni aracınız. Cantlar çok yakışmış gerçekten de. Kazasız belasız sürüşler.

hepinize teşekkurler arkadaşlar.. Abimede ayrıca teşekkur ederim.. Aracım 2008 1.5 dci authentique.. kendim ek olarak Lenson 17" racing Jant , michealen Tam yollu Racing Lastik ve eibach 4 cm Spor helezon ları ekledim. İçindede güzel bir müzik tesisatı var..

kaça mal oldu jant + lastik ayıptır sorması :)

kaça mal oldu jant + lastik ayıptır sorması :)

Merhaba , Benim surekli alışveriş yaptıgım bir yer var antalyada.. Lastikler tanesi 230 tl. 4 jant 1300 tl ( fakat bunlar normal fiyatı idi) Jantda indirim vardı. 1000 tl ye aldım lastiklerin tanesini 180 tlden aldımn..

güzel araç kazasız belasız kullan kardeşim

Maşallah,kazasız belasız :eyv

Geri