Vay Arkadaş (Banka Hesap Kapama)

Bakalım yarın ne uyduracaklar.:mad: Adamı kanser ederler bunlar. Zaten kanser olanı da öldürürler. Hiç umurlarında olmaz.

Benimde 2 tane bankadan hiç kullanmadığım hesaplar var müsait zamanda bende yapacağım o işide bakalım ordan oraya sürüklemezler inşallah :(

Bence subedeb subeye yada calisandan calisana degisiyo bu taktikler. Cünkü bende dükkanla ilgili olarak 3 banka hesabimi kapattim(Garanti-teb-yapi kredi) ama hic böle sorunlar olmadi. Birinde param vardi, giseden cek-gel dedi, dilekceyi doldurduk-kapandi. Birinde kredi karti borcum vardi, giseden öde-gel dedi, dilekceyi doldurduk-kapandi. Hatta yapi kredide Aydin`da da hesabiniz var kapatalimmi dediler, dilekceyle kapattik.

Bu isler sipsak isler, sizi oyalamislar sanki :soru

Birde söyle bisey oldu bankayla ilgili; TEB bankasina gittim HGS almak icin, essek gibi sira bekledim ve bankoya yanasinca hgs istedim, "gecici ruhsatla alamazsin" dediler, orjinal ruhsatin olmali, ruhsatin belge numarasini islemek lazim dediler. Bende "gerizekalimisin arkadas, polis bile gecici ruhsatla islem yapabiliyoken sen hgs veremiyomusun" dedim, yok dedi. Akbanka gittim "gecici ruhsatla" sak diye aldim, aninda görüntü yani :eyv

Sevinsemmi, üzülsemmi derken eve bi geldim, mektup yatiyo kapida, ruhsat gelmis hehe

Bugün bitti.
Allah'a şükür .

ıslatmak lazım bunu şimdihehe​ağlanacak halimize gülüyoruz yine ya:)

Bugün bitti.
Allah'a şükür .

bankalar böyle işte, bir hesabı kapatmak istersen ne zorluklar çıkarıyorlar...
bu bankalar var ya yıllarca yolda-sokakta kredi kartı dağıttılar ne yanlış uygulamaydı....

Geri