Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
(Artı markalı egzozlar gibi performans artışı sağlar mı? )
hiç bir egzoz tek başına performans saglayamaz hedırıs boru çapı genişletilmesi ve spor egzoz bir birlerini destekleyen kordinasyon dur araçta rahatlama olurmu derseniz illaki olur spor egzoz taktırıp tork kaybeden çok araç gördüm bu marka egzozla deyil dogru egzozu dogru araca takarak olur fakat bizde bir sorgulama yok bir üniversal bir egzozu 1.4/1.6/1.8/2000 motor araca takılabildiği gibi.
2000 motora uygun bir spor egzozu 1.4 araca takarsak aracın alt devirdeki torku ölür 1.4 spor egzozu 2000 motor araca takarsak oda kasar öyle olurmu ben bu hatayı yapmam diyen çok araç sahibi gördüm kısacası bir marka yada deyil üniversal bir egzozu takdırdığınız zaman egzozun giriş boru çapı üniversal oldugu için takanda taktıranda bu ürünü satanda bilmiyor ne yaptığını bundada tek yapacağınız piyasayı iyi takip eden iyi ustaların çalışmasına güveneceksiniz .
Megane Coupe 2.0 16V maliyeti 450 tl egzoz kumanda elektirik tesisatı ve işçilik fiyata dahildir.
2003 RENAULT Scenic 1.6 Dynamique bu aracın vanalı egsoz fiyatı ve elektronik blow off fiyatlarını ayrı ayrı yazabilme şansımız varsa cok güzel olur. Hayırlı satışlar teşekkürler şimdiden