Valla Tam Renault Alma Zamanı :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
abi renault arabayı siparişe göre üretiyor, fabrika 24 saat üretimde zaten ve banttan her çıkan aracın sahibi belli onun için fazladan üretim yapma şansı yok talep fazla çünkü, demekki fordun zamanı var talep yok fazladan üretiyorki istenilen araç güne teslim edilebiliyor :aytuğ:aytuğ buda kaliteyi açıkça gösterir bence :hıh :D

En Fazla 1 Hafta Beklerim RR Bile Olsa Farketmez

kredi çıktı ama ben alamadım, neden? çünkü sevgili iş yerim bir bordro kağıdını bana vermek için 5 gün istedi :bant

:soruE sevgili reno 5 gün bekleyemedimi anlayamadım tam amahımm

:soruE sevgili reno 5 gün bekleyemedimi anlayamadım tam amahımm

tilki abim ay sonu kota doldurma indirimi almıştım, tabii o kağıt parçası için 5 gün süre verenlere olan güven sarsıntısı da cabası...

tilki abim ay sonu kota doldurma indirimi almıştım, tabii o kağıt parçası için 5 gün süre verenlere olan güven sarsıntısı da cabası...

E vardır muhakkak her işte bir hayır demek lazımda bu belge gerekirse yada istenirse saniyesinde fax çekilirdi yine halledilirdi 5 gün ne yapacaklarmış merak ettim doğrusu:bant

E vardır muhakkak her işte bir hayır demek lazımda bu belge gerekirse yada istenirse saniyesinde fax çekilirdi yine halledilirdi 5 gün ne yapacaklarmış merak ettim doğrusu:bant

işin sinir bozucu ya oydu ya kerem abi, 10 yıllık emeğimin karşılığı iş yapmayan muhasebeciyi korumak olunca kızgınlıktan öte hayal kırıklığı oldu... 2 ay sonra da gitti o korunan şahıs zaten...

işin sinir bozucu ya oydu ya kerem abi, 10 yıllık emeğimin karşılığı iş yapmayan muhasebeciyi korumak olunca kızgınlıktan öte hayal kırıklığı oldu... 2 ay sonra da gitti o korunan şahıs zaten...

:soruHayır gerçekten anlamakta zorlanıyorum zira zaten bunu istediğin ''an'' vermek zorundalardı?e birde kimseyi uğraştıracak bir olay değilki niye 5 gün bekletilsin bir insan:mad:ya işte bu ve benzeri mahlukatlar zaman zaman hayatımızın bir yerinde mutlaka karşımıza çıkmak zorundamı arkadaş:mad:neyse olan olmuş hoş .............

Geri