Valla Tam Renault Alma Zamanı :)

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan ROADFOX
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

ROADFOX

Kerem SAYARI, T.C. Vatandaşı,
Başkan
Bilgi Girilmemiş
image_00000890_1_121105-kasim-satis.jpg

Şimdi Al İlkbaharda Öde

Kangoo ailesi ve Yeni Clio hariç tüm Renault modellerinde geçerli olan 18 Ay 18.000 TL %0 Faiz kampanyası anlaşmalı finans kuruluşlarının şartlarına bağlıdır. Ayrıca Yeni Clio ve Master modelleri hariç tüm Renault modellerinde geçerli olan 48 Ay 48.000 TL’ye kadar %0,89 sabit faiz ve Şimdi Al İlkbaharda Öde kampanyası anlaşmalı finans kuruluşlarının şartlarına bağlıdır. Dosya masrafları kredi bedellerine dahil değildir. Kampanyalar stoklarla sınırlı olup, 30 Kasım’a kadar katılımcı yetkili satıcılarımızda geçerlidir. Şimdi Al İlkbaharda Öde Kampanyasının ödeme başlangıcı Nisan 2013’tür.

tilki abi yaramı deşmeseydin iyiydi ya neyse... :slc

Clio4 Alayim Dedim Gecen Araba Yok Sira Var Dediler Es Gectim Kampanya Yapmak Marifet Degil Musteriyi Memnun Edip Mal Satmak Marifet Kangoo Alacak Oldum Oda Yok E Ne Var Dedim İkinci Elde Nissan Juke Var Dediler Bayii Vitrinde Nissan Juke Satiyor Dedim Ne İs Onlarda Da Saskin Saskin Bakiyor Ford Bu Konuda Cok İyi 3 Gun İcinde Veririm Diyor Ne Renk İstersem Ustelik Gelde Takdir Etme

tilki abi yaramı deşmeseydin iyiydi ya neyse... :slc

Hayırdır sn.hocamroadfox

Abi renault'un herşeyi iyide şu tasarımcısını değiştirseler keşke..
Aynı sınıfta diğer modellerin araçlarına bakıyosun cidden mükemmel tasarımlar var ama renault tasarımı iyi yapamıyor bence...

Abi renault'un herşeyi iyide şu tasarımcısını değiştirseler keşke..
Aynı sınıfta diğer modellerin araçlarına bakıyosun cidden mükemmel tasarımlar var ama renault tasarımı iyi yapamıyor bence...

Ne Gibi:aytuğ:aytuğ:aytuğroadfox

renault_dezir_01.jpg

Renault_Laguna_3_002.jpg

renault-megane-trophy-3-588x393.webp

ıslıkıslıkıslık​

Clio4 Alayim Dedim Gecen Araba Yok Sira Var Dediler Es Gectim Kampanya Yapmak Marifet Degil Musteriyi Memnun Edip Mal Satmak Marifet Kangoo Alacak Oldum Oda Yok E Ne Var Dedim İkinci Elde Nissan Juke Var Dediler Bayii Vitrinde Nissan Juke Satiyor Dedim Ne İs Onlarda Da Saskin Saskin Bakiyor Ford Bu Konuda Cok İyi 3 Gun İcinde Veririm Diyor Ne Renk İstersem Ustelik Gelde Takdir Etme

abi renault arabayı siparişe göre üretiyor, fabrika 24 saat üretimde zaten ve banttan her çıkan aracın sahibi belli onun için fazladan üretim yapma şansı yok talep fazla çünkü, demekki fordun zamanı var talep yok fazladan üretiyorki istenilen araç güne teslim edilebiliyor :aytuğ:aytuğ buda kaliteyi açıkça gösterir bence :hıh :D

Ne Gibi:aytuğ:aytuğ:aytuğroadfox

renault_dezir_01.jpg

Renault_Laguna_3_002.jpg

renault-megane-trophy-3-588x393.webp

ıslıkıslıkıslık​

Abi o gösterdiklerinde piyasada kaç tane var sanki :) Hepsi kötü demiyorum hem ben ama 100 model varsa 80 i bence mındar :)
Eski araçların tasarımları bile daha iyi gittikçe kötüleşiyor bu benim görüşüm tabiki renkler ve zevkler tartışılmaz.. :)

Abi o gösterdiklerinde piyasada kaç tane var sanki :) Hepsi kötü demiyorum hem ben ama 100 model varsa 80 i bence mındar :)
Eski araçların tasarımları bile daha iyi gittikçe kötüleşiyor bu benim görüşüm tabiki renkler ve zevkler tartışılmaz.. :)

Etme kurban olayım yaw:cool:Hadi say bakalım 80 modeliheheMegane serisine gık diyemezsin zaten:cool:E hadi laguna'ya laf ethihiScenic?Kaleos?Fluence?Latitude?Trafic?Master?E hadi ama:aytuğHa saymadığım 2 modelmi kaldı:cool:Onlarada konuşacaksan vicdanına ve bizim ekibe havale ediyorum seni yiğidi öldür hakkını yeme yawrenotasarımdada iyi bence:eyv

Hayırdır sn.hocamroadfox

kredi çıktı ama ben alamadım, neden? çünkü sevgili iş yerim bir bordro kağıdını bana vermek için 5 gün istedi :bant

Geri