Serhan!! Vahap senin arabanla Onur'la birlikte test sürüşüne çıkacakmış.ıslık
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Biz İstanbul'u test edicektik ama, neyse hehe Hadi onu geçtim; Yiğitalp'le buluşur, Onur'u da alıp Serhan'a baskına gideriz yine diye düşünüyordum heheSerhan!! Vahap senin arabanla Onur'la birlikte test sürüşüne çıkacakmış.ıslık
Şöför Koltuğunda Bu Defa Ben Olurum heheSerhan!! Vahap senin arabanla Onur'la birlikte test sürüşüne çıkacakmış.ıslık
Buyrun Gelin Kardeşim Kapım Açık Beklerim Onur Geldiğinde Alo Demezsen Bitersin Haberin OlaBiz İstanbul'u test edicektik ama, neyse hehe Hadi onu geçtim; Yiğitalp'le buluşur, Onur'u da alıp Serhan'a baskına gideriz yine diye düşünüyordum hehe
Bu Aracı Alacağınız Zaman Yanında Yiğitalp`i de Veriyorlar hehehehehehe
Abi ne fenasın senSerhan!! Vahap senin arabanla Onur'la birlikte test sürüşüne çıkacakmış.ıslık
Vahap sen ne taraftasın İstanbulun beni alacak adam arıyorum yoksa 8:30 da otele yetişmem lazımSen Istanbul'a gel, uydurabilirsek bi test sürüşüne çıkalım
HTC Wildfire S A510e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Abi ne fenasın sen
Vahap sen ne taraftasın İstanbulun beni alacak adam arıyorum yoksa 8:30 da otele yetişmem lazım
Geldinmi Ne Taraftasın
Vahap sen ne taraftasın İstanbulun beni alacak adam arıyorum yoksa 8:30 da otele yetişmem lazım
Serhan!! Vahap senin arabanla Onur'la birlikte test sürüşüne çıkacakmış.ıslık
Sen Istanbul'a gel, uydurabilirsek bi test sürüşüne çıkalım
HTC Wildfire S A510e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Bahçelievlerdeyim kardocum ben sen kaçta istanbulda olacaksın? otel nerde?
Bekliyoruz Kardeşim
şimdi değil geldiğimde demek istedim cümle yanlış oldu 20 sinde ordayım kardeşim.