Uzun zaman oldu ve RS paylaşımı vakti geldi de geçiyor

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaRaHaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Abim ellerine sağlık, maşallah RS ye, rabbim kazalardan belalardan korusun ;)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Allah razı olsun mehmetim hepimizi ve araçlarımızı hepimiz ayrı ayrı emek harcıyoruz zamanı düşün daha katmıyorum bile :eyv

jantları değiştirmeyi düşünmüyor musun?

Renaultsport-Megane-08.jpg

jantları değiştirmeyi düşünmüyor musun?

Renaultsport-Megane-08.jpg

Selimim dur yavaş yavaş yapılanı değil yapılmayanın peşindeyiz :eyv emin ol ben jant alırsam o da çok ama çok özel olacak :cool:

Sabırsızlıkla bekliyorum :eyv

Sadece ilk cilasını attım düşün 3 saatte jant seçimimde sürerse üzülme sonuç paha bicilmez olur içini ferah tut :eyv Aklımdaki sıralamayı şimdi durduk yere değiştirme :))

Sadece ilk cilasını attım düşün 3 saatte jant seçimimde sürerse üzülme sonuç paha bicilmez olur içini ferah tut :eyv Aklımdaki sıralamayı şimdi durduk yere değiştirme :))

kıhkıh

Renaultsport-Megane-17.jpg

merak ettigim ıcın soruyorum,sizin aracın yolcu kısmında da boyle bir yer var mı varsa ne ıse yarıyor?

Renaultsport-Megane-17.jpg

merak ettigim ıcın soruyorum,sizin aracın yolcu kısmında da boyle bir yer var mı varsa ne ıse yarıyor?

Selim var ama o cihaz sonradan yerleştirme :eyv saklama gözü o ama adam güzel bir amaç için kullanmış performans amaçlı :eyv

abim benim senin elinden çicek gibi görünüp aslında canavar olan bi araba daha geliyo sabırsızlıkla bekliyorum maşallah

abim benim senin elinden çicek gibi görünüp aslında canavar olan bi araba daha geliyo sabırsızlıkla bekliyorum maşallah

Nasipse kardeşim bakalım niyetimiz gene görsel olarak güzel bir RS hazırlamak :eyv

Geri