döver misin, söver misin, bu ne arkadaş yazıklar olsun. Plasti dipte renk tutar mı iyi araştırmak lazım. Geçmiş olsun demekten başka bir şey gelmiyor elimizden malesef.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Plastidiple komple boyayana kadar folyo kaplatsaniz daha kolay olmazmi. Cizikler cok derin degilse tabi
Çizikler çok derin değil ama çok yoğun. Bu nedenle pasta poliş kapatmıyo
Nette böyle bir Foto buldum, Tam istediğim gibi Plasti DİP ile mat boyanmış. yanı sıra bulunduğum ilçede bu işi yapan bir elemanın Mavi Honda cıvıc'ı sarıya çevirdiği örnek bir araba da gördüm. Aracın sahibi 1 kez kaplatmış 13 aydır sürekli olarak kullanmış. 1 kere arka tampon tarafını değiştirmiş arkadan çarpma nedeniyle ( parça olarak ) ki altında bulunan orjinal parça boya eskisi gibi sapa sağlam duruyormuş, zarar vermiyormuş. Güneş yanığı, yıkama, hava şartları, yolda taş fırlamaları felan pek etkilememiş. 1500 liraya komple aracı boyayıp siyah mat ( resimdeki hale ) yapabilirmiş. İşi yapan eleman da arkadaşımın bir dostu. Açıkcası boyatmaya kıyamıyorum Büyük ihtimal de Plasti ile kaplatıcam eğer ki işlemi tamamlarsam resimleri de forumdan paylaşırım.
komple plastidip diyorsan o şekilde olur.. komple yapan yerler var istanbulda tolga oto tasarım yapıyor,bursadada mutlaka yapan yerler vardır.. senin arabanı çizenler şahsi sana gıcıklığına çizdikleri belli bursada çok böyle şahıslar müptezeller bende kapının önüne koymaya çekiniyorum bursaya gidince.. bu sefer arabayı boyatmış bu diyip tekrar çizecekler plastidipi kaldıracaklar sonra o yer tekrar plastidip olacak...