herkese selamlar arkadaşlar benim aracımı bilirsiniz belki atiker lpg li bi 98 coupe tu artık atikeri kalmadı sadece benzinle çalışıyor sorunlarımın hemen hemen hepsi kayboldu sensörlerim sık sık arızaya düşmüyor artık ama bi problem var hiç bi usta anlıyamıyor başkent, yıldız gezmediğim yer kalmadı... yine size danışmak istiyorum aracın genel kondisyonundan bassedersem yağ yakma su eksiltmem yok piston basınçları normal iyi değerlerde her hangi bi kaçak göcek yok. kalan soruna gelirsek araç soğukken güzel hiç problem yok bas marşa git devirlenmesi herşeyi düzgün ama motor sıcakken araçtan bi 10 dakika bi işimi halletmeye gittiğimde geri gelip marş ettiğim zaman herşey normal .tam 9 saniye sonra araçta bi titreme ve gaz yememe ama her 9 saniye sonra bu sorun baş gösteriyo tekrarlıyorum motor sıcakken 10 15 dakika beklettikten sonra oluyor .motoru stop edip tekrar marş ettiğimde sorun yok. bi ara tamamen kaybolmuştu sevinmiştim dur kalklı bi yolda kullandıktan sonra yine baş gösterdi. bu gaz yememe gerçekleştiğinde araçta egsozdan bi benzin kokusu gelior çook hafif ama biraz zorlayınca gaz pedalını ara gazı verince hiç bi şey olmamış gibi devam ediyor araç stop etme devir yükselmesi gibi problemleri yok. yapılan işlemler. buji buji kabloları devir sensörü deişimi rolanti sensörü deişimi. ne tavsiye edersiniz?beyinde hata yok ustalar çalışmasında bi sorun yok dior çözemedim gitti hani elle tutulur bi şey olsa tmm yapın diecem oda yok yardımlarınız için şimdiden teşekkürler