Gaz pedalına basınca düzelen rölanti

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Omark87
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Zaten ayarlarken ses geliyor tık tık diye.

Yarın deneyecem inşallah, sonuçları forumda paylaşacağım

Hocam kelebek + rolanti valfi + potansiyometre olarak takım değiştirince bende sorunlar bitti çok şükür.
Bizim kelebeğin üzerinde takım oluyor bu saydıklarım. 360 TL ye hallettim ben sorunu

Arkadaşlar rolanti motoruna ayar yapamadım, olmuyor.O tık tık diye ses hiç gelmedi. 'camanga' Beyin anlattıklarını harfiyyen yaptım . Rolanti Motoru 1.6 ile .2.0 'ın farklı galiba.

Hocam kelebek + rolanti valfi + potansiyometre olarak takım değiştirince bende sorunlar bitti çok şükür.
Bizim kelebeğin üzerinde takım oluyor bu saydıklarım. 360 TL ye hallettim ben sorunu
Sizin arabanız 1.6 mı?

Sizin arabanız 1.6 mı?

1.6 k7m motor hocam.
Kelebek contaları kontrolü temizliği yaptırdım düzelmedi. Komple kelebeği değiştirdik çok şükür kurtuldum.

Selam,

Aynı sorun bende de mevcut. Herhangi bir çözüm de geliştiremedik, ustalar da çok ilgilenmek istemiyorlar.
Ben böyle kullanmaya alıştım. Yapmam gereken tek şey; durmaya yakın devir, 1000 seviyelerine gelince debriyaja basmak...
Bu sayede rölanti artmıyor.

Selam,

Aynı sorun bende de mevcut. Herhangi bir çözüm de geliştiremedik, ustalar da çok ilgilenmek istemiyorlar.
Ben böyle kullanmaya alıştım. Yapmam gereken tek şey; durmaya yakın devir, 1000 seviyelerine gelince debriyaja basmak...
Bu sayede rölanti artmıyor.

Eyvallah , bende umursamıyorum artık. Pratik çözümünüz mantıklı, teşekkür ederim.

Geri