Ustalardan tamircilerden çektiklerimiz !!!

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan mg2010
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Geçmiş olsun Mehmet, tam olarak nerde oturuyorsan yakında olan arkadaşlar sana usta tavsiyesinde bulunabilir...
teşekkürler Speedman.Bahcelievler, ist avrupa yakası. belki acıkel i deneyecegim 140 bin bakımda. aracı ilk aldıgımda debriyaj balata değişmiştim orada eskiden yetkili servismiş fiyatlar, hala kendilerini yetkili servis olarak gördükleri hissini veriyor:), ke ir de eski renault yetkili servisti işin dogrusu..
Doblo kullandım uzun süre , florya özkar servis cok iyiydi.

teşekkürler Speedman.Bahcelievler, ist avrupa yakası. belki acıkel i deneyecegim 140 bin bakımda. aracı ilk aldıgımda debriyaj balata değişmiştim orada eskiden yetkili servismiş fiyatlar, hala kendilerini yetkili servis olarak gördükleri hissini veriyor:), ke ir de eski renault yetkili servisti işin dogrusu..
Yenibosnada Benim Usta Var Adam Harbi Usta İşini İyi Biliyor

yakın olaydın beylikdüzünde hem işçiliği hem fiyatları düzgün olan bi servis var sürekli takıldığımız çay may içmeyede gittiğimiz. hani mesafeyi umursamazsan bi sorun olduğunda ulaşabilirsin. motor ustası çok iyidir ve üzmez. ayrıca sen şu şöle olsun dediğinde bilgiçlik taslayıp olmazda demez olurunun nasıl olduğunu mantığını anlatır.

Geri