Usta Kango V.S Karahan İmpreza ROLLing..

Bayağı bi fark olmuş ya. Bu işte bi iş var :)

1.5 benzinli bu araç...:eyv

o zaman araç sahibi ulaşsın bana 1 litre benzin veriyimde yaksın arabayı hihi

250 bg de olsa aracim ustaya gecilmek seref. Ama kabul eder mi ben 60 da basladigimi soylemez der ki oyle degil oglu yanimda sahit. Ama dedigim gibi usta bu onun kurallariyla zooorrr. Keske donerken birak boyu kmler fark actigimida soylese :))) viraslarda ve stabilize yolda da keske benim ustam olsa :)

250 bg de olsa aracim ustaya gecilmek seref. Ama kabul eder mi ben 60 da basladigimi soylemez der ki oyle degil oglu yanimda sahit. Ama dedigim gibi usta bu onun kurallariyla zooorrr. Keske donerken birak boyu kmler fark actigimida soylese :))) viraslarda ve stabilize yolda da keske benim ustam olsa :)
Dönüşte senden 15 dk sonra yola çıkabildik kardeşim,virajda AWD araçla kapışacak kadar akılsız değilim,düz yolda her türlü kapışırız Subaru ile sıkıntı yok...:eyv
Vidyoda ne dediğim net anlaşılıyor sanırım,Devran yanımdaydı o da bana şahit,he bu arada araç yemeyince 3.vitese atmışsın Yiğitalp eve gelirken söyledi...kıhkıh

dönüşte senden 15 dk sonra yola çıkabildik kardeşim,virajda awd araçla kapışacak kadar akılsız değilim,düz yolda her türlü kapışırız subaru ile sıkıntı yok...:eyv
vidyoda ne dediğim net anlaşılıyor sanırım,devran yanımdaydı o da bana şahit,he bu arada araç yemeyince 3.vitese atmışsın yiğitalp eve gelirken söyledi...kıhkıh

karahan yak o arabayi yaaaaaaaaaaaaaaaak :) :asabi

3 mü :))))

105 lik kangoo 103 luk subaru elinden gelen bu :)

Arada polemik var tekrar edilmeli bende arkadan çekim yaparım...:)

Geri