- Konuyu Başlatan
Bir daha geldiğinde arabanı pis görmeyeyim he...güzel bi gündü valla ritüjde attık tampona süper oldu yani teşekkürler mustafa abim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bir daha geldiğinde arabanı pis görmeyeyim he...güzel bi gündü valla ritüjde attık tampona süper oldu yani teşekkürler mustafa abim
Bir daha geldiğinde arabanı pis görmeyeyim he...
Sen gittikten sonra çakar lambalarının ve sirenin muhabbeti devam etti bir süre...Eyvallah Usta, Anıl iyi denk geldi, sireni çalınca bi tuhaf oldu giderken bi daha çalsana abi dedi kıramadım bastım sirene...hehehehe
Pek akıllanmışa benzemiyor ama hayırlısı bakalım...Sen gittikten sonra çakar lambalarının ve sirenin muhabbeti devam etti bir süre...
Eyvallah Usta, Anıl iyi denk geldi, sireni çalınca bi tuhaf oldu giderken bi daha çalsana abi dedi kıramadım bastım sirene...hehehehe
Sen gittikten sonra çakar lambalarının ve sirenin muhabbeti devam etti bir süre...
Vay Vay Vay Yine Dolmuş Türbe Garage
Bu Kadro Dün olucaktı F/Kangoo VD Kangoo VD Fluence EBH Megane DK Symbol
abi sorma yav icime oturdu resmen o siren baktım benim megane aglıyor benim neden sirenim yok anıl bana neden siren takmıyorsun dedi durdu bana akıllandım abe akıllandım bi daha takarmıyım çakar ve siren sikayet ediyorlar sonra bi dahamı tövbe
abe etti ama bi daha taktırcam felan demedim akıllandım yani bi dahamı tovbe bu sefer özel harekatcılar basar evimi
aga gelseydin valla hem seni hemde haydar agayı görmeyi ümid ediyordum gelmişken ama maalesef goremedim halil agayla karsılascagımı sanmıyordum hiç ama cok iyi denk geldik valla bide o sireni dat dat kornayı çalması yokmu beni aldı uzaklara götürdü
Usta: ''bas şu sirene kıllansın Anıl'' dedi...