*USTA F/Kangoo-speedmann Fluence-FuRiouS Megane 2

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
​Bir daha geldiğinde arabanı pis görmeyeyim he...:)

bi dahakine abi yıkatıp gelcem söz :) cok pisti gercekten leşler leşiydi resimlerdede goruluyor zaten :D bi dahaki geldigimde boya koruma yaptırdıgım gün nasılsa oyle olcak abi :D biliyosun ogün nasıl yanıyordu :D

Üçünede maaşallah :eyv

Eyvallah Usta, Anıl iyi denk geldi, sireni çalınca bi tuhaf oldu giderken bi daha çalsana abi dedi kıramadım bastım sirene...hehehehe

Eyvallah Usta, Anıl iyi denk geldi, sireni çalınca bi tuhaf oldu giderken bi daha çalsana abi dedi kıramadım bastım sirene...hehehehe
Sen gittikten sonra çakar lambalarının ve sirenin muhabbeti devam etti bir süre...:D

Sen gittikten sonra çakar lambalarının ve sirenin muhabbeti devam etti bir süre...:D
Pek akıllanmışa benzemiyor ama hayırlısı bakalım...:D

Vay Vay Vay Yine Dolmuş Türbe Garage :)

Bu Kadro Dün olucaktı F/Kangoo VD Kangoo VD Fluence EBH Megane DK Symbol :D

abi sorma yav :D icime oturdu resmen o siren :( baktım benim megane aglıyor benim neden sirenim yok anıl bana neden siren takmıyorsun dedi durdu bana :( akıllandım abe akıllandım bi daha takarmıyım çakar ve siren sikayet ediyorlar sonra :D bi dahamı tövbe :D

abe etti ama bi daha taktırcam felan demedim akıllandım yani :D bi dahamı tovbe :D bu sefer özel harekatcılar basar evimi :D

Vay Vay Vay Yine Dolmuş Türbe Garage :)

Bu Kadro Dün olucaktı F/Kangoo VD Kangoo VD Fluence EBH Megane DK Symbol :D

aga gelseydin valla hem seni hemde haydar agayı görmeyi ümid ediyordum gelmişken ama maalesef goremedim halil agayla karsılascagımı sanmıyordum hiç ama cok iyi denk geldik valla bide o sireni dat dat kornayı çalması yokmu beni aldı uzaklara götürdü :p

abi sorma yav :D icime oturdu resmen o siren :( baktım benim megane aglıyor benim neden sirenim yok anıl bana neden siren takmıyorsun dedi durdu bana :( akıllandım abe akıllandım bi daha takarmıyım çakar ve siren sikayet ediyorlar sonra :D bi dahamı tövbe :D

abe etti ama bi daha taktırcam felan demedim akıllandım yani :D bi dahamı tovbe :D bu sefer özel harekatcılar basar evimi :D

aga gelseydin valla hem seni hemde haydar agayı görmeyi ümid ediyordum gelmişken ama maalesef goremedim halil agayla karsılascagımı sanmıyordum hiç ama cok iyi denk geldik valla bide o sireni dat dat kornayı çalması yokmu beni aldı uzaklara götürdü :p

Usta: ''bas şu sirene kıllansın Anıl'' dedi...:D:D

Usta: ''bas şu sirene kıllansın Anıl'' dedi...:D:D

abi gözüme gözüme soktun sireni :( zayıf noktamdan yakaladın beni :( içime oturdu resmen :D aklıma 1 sene önce sislerimde çakar varken ve aracımda siren,megafon ve dat dat korna sistemi varkenki günler geldi aklıma kotu oldum :p :D yani abi senin bugunki aracındaki sistem bende 1 sene önce vardı ama söktürdüm sislerdeki çakarla birlikte sattım hepsini :D iyikide söktürmüsüm yoksa kesin arabayı alıp emniyet müdürünün altına vermişlerdi hazır yapılı araç zaten filmli çakarlı megafonlu :D

Geri