Usb basdan baslama

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan Atom
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Atom

Kayıtlı Üye
71-Kırıkkale
Arkadaslar usb ye muzik yukledim ama her calistirdigimda muzik en basdan basladi. Usb yi bicimlendirdim ancak yine olmadi arac 2016 captur

Arkadaslar usb ye muzik yukledim ama her calistirdigimda muzik en basdan basladi. Usb yi bicimlendirdim ancak yine olmadi arac 2016 captur

Valla ben telefon usb ne baglasam bastan basliyor. Her seferinde ayni sarki cikiyor deli ediyor beni. Onun yuzunden sevdigim sarkidan sogudum ilk siradaki parcayi sildim. Bu soruna cozum bulabilen olursa bende takipteyim.

Hızlı yanıt alabilmek icin alıntı yaparak cevaplayın

iMessage : tanseler@me.com

cihazın yazılımını güncelleyin. düzelir.

4.0.3 yazılımında böyle değildi sonraki sürümlerde oldu sanırım bu

Benimki sadece belirli bir kaç şarkıya gelince usb en baştan başlıyor. Belki yüklediğimiz şarkının formatı dosya uzantısı vs. teyp desteklemiyor olabilir, denemek lazım.

Usb kullanma 107.00 joyturkte takıl sorun kalmıyor ben şahsen öyle yapıyorum

Aynı problem benim cihazımda da olmuştu. Sorunu normal formattan ziyade USB belleği "low level format" denen bir programla biçimlendirdim. Sorun halloldu. İnternette bu tür programlar mevcut, birde o şekilde deneyebilirsiniz.

Teşekkürler bir daha deneyim birde ekrana bi guncelleme atayim

Dun aksam arabaya baktim ve 5.2.3 yada 5.3.1 olan versiyonu yanlis hatirlamiyosam 9.1.1 olarak guncelledim sonuc ayni. Usb yide daha once formatlamistim . Birde baska bir usb ile deneyim bakalim nasil olacak

Geri