Ünal turan tutuklandi

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan bazdu
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
hakkını ve layığını bulmuş....

Az bile beter olsun

harun taştan denen adam babadan zengin....
sana ne oluyor yaw honda ile woswos ile...
harun taştanı bilmem de
bu adam biraz saf , bi daha yapmamak kaydıyla salsınlar bence

Tutuklanmamış göz altına alınmış tutuklanan kişinin anlamı cezası kesinleşmiş içeride yatmasıdır insanı boşuna sevindiriyorsunuz :(

Bence Bu arkadaşların tutkularını enerjilerini Profesyonel Pistlere yönlendirmekte fayda var.

Bilal abi bu adamin bu tek yaptigi hata degil videolari cok youtube de :)

Öncelikle yasalara karşı geldiği için musamma göstermeden cezasını almalı ve bu ceza ona ders olup bir daha tekrarlamamalı. İkinci konu kameraya çeken şahıs vatandaş değil arkadaşı sayılır çünkü çeken aracın başlangıç görüntülerini izleyin iç kapı direğinde folyo uygulaması var o da motiviyeci diye gezen tayfadan anlıcanız aslında çeken kişi ihbar etmemiş sadece paylaşımda bulunmuş ve sosyal ağda yayılınca tv ye düşmüş ordan da bunu suç takibi olarak alan polis peşine düşmüş ve bu konuda daha dikkatli olmaları konusunda insanlara emsal verecek bir karar alarak dört koldan bu şahsı yakalayıp bulmuşlar umarım bu tarz azmi ülkeyi soyanlara da yaparlar ya da yapıyorlardır :eyv

Amin karahan abi :)

Ben bu arkadaşı bizzat trafikte defalarca gördüm.
Benim evin yakınında oturuyor. Bağcılar da barbaros mahallesinde ikamet ediyor bu arkadaş bunun elinde olan jetta HRZ plakalı araç da orda defalarca gördüm.
Bir defasında ise evimin bulunduğu sokaktan geçerken sokakta bilene spin atarak gidiyordu arkadaş sokak arasında bile yan vererek gidiyordu böylelerinin insan arasında gezmesi suç bunların yeri farklı yerler.

Onun yeri hapis değil toprak altı aslında

Geri