teşekkürler bu hafta bi servise gideyim oradaki yetkili ile görüşüp ona göre hareket edicem eğer sorun çıkartırlarsa sizin dediğiniz gibi yaparım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
o uğultu sesi bende de yapıyor gaza basınca uğultu sesi gelmiyor ayağımı gazdan çekince çıkıyor haftaya servise gidecektim o sorunu da söyliyim bari bu fluenceler genel olarakmı böyle sorunlu anlamadım bende ön kapılar bazen açılıyor bazen açılmıyor elektronik el freni bazen sorun çıkartıyor sonra düzeliyor ne kadar sorun yaşıyorum anlamadım
Arkadaşlar aracımı dün servise bıraktım ve dün akşam üstü aracımı aldım
sorunlarım
1-aracımda bazan elektronik el freni arızası veriyordu
2-yolda giderken ayağımı gazdan çekince uğultu geliyordu
3-bazan ön kapılarda açmamazlık yapıyordu
serviste yapılan işlemler
1-elfreni beynini değiştiler
2-yakıt hortumunu değiştirdiler
3-ön iki kapı kilidini değiştirdiler
4-dreksiyon simidini değiştirdiler
5-vites topuzunu değiştirdiler
sorun 5-ve 6 yı ben söylemeden kendileri değiştirdiler çokta güzel oldu hepsi garantiden değiştirdiler sultangazi çetaş ta
Hic gerek yok geri dönüş hortumu kalinlıgında parcacılarda hortum var 1metre kestirin takın birdaha ses yokyeni takılan yakıt hortumunun seri numarası adı parça numarası herhangi bir bilgisi varsa paylaşabilirmisiniz...birde hortum değişince sıkıntı giderildimi ses kesildimi
Şu hortum tam olarak nerede resim atabilecek biri var mı
Siz bana dm den adresinizi atin ben gönderirim size. Bu hortumu bendeki ses yapıyor diye almıştım fakat servisten elletme dedikleri için orjinalini bozmak istemedim. O sese de malesef katlaniyorum. Bahsi geçen hortumu aldım ama kullanmadım. Bagajda duruyor oylece.
Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi