UGK yı sattım

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan KaRaHaN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hayırlı olsun murat abim , :eyv :eyv Abilerim ben aracı plakası ıcın degıl once mustafa abı sımdı ıse murat abım kullandıgı ıcın ıstemıstım :) ama hala bır umut war beklıyor olacagımm :):):) simdilik 32 HR 034 :eyv :eyv

Tayfun için rahat olsun ben 14 ay bekledim muradıma erdim o yüzden belli olmaz nasip olacaksa önünde kimse durmaz ama şunu söyliyim senin megane da hergün daha da güzel oluyor bunu bil :eyv

Tayfun için rahat olsun ben 14 ay bekledim muradıma erdim o yüzden belli olmaz nasip olacaksa önünde kimse durmaz ama şunu söyliyim senin megane da hergün daha da güzel oluyor bunu bil :eyv

Abisini örnek alıyor :) :) tek idölüm 26 rs :)

Hayırlı olsun kardeşim,RS plaka daha bir yakıştı yavrumuza,kazasız belasız günlerde kullan aracını...:eyv
O kıvrılmış katlanmış plakalar tarihin tozlu raflarında yer alacak bu kesin de, ciğerci kedilerine postalamak lazım dı bunları...:eyv

• Beğen
Tepkiler: KaRaHaN
Bak yine yazmışsın abi gerek yok bunlara. Temennilerin için abim olarak sağolasın abim sayende temiz 2 . Bir arabam daha oldu. Umarım birgün yine yanyana otururuz tek aklımda bu var

Hayırlı olsun Murat abi, ama o hala ugk rs diye anılacak.:eyv

Hayırlı olsun... RS plaka candır...:eyv
Bu arada, Matador kırmızı 08' " 34 RSS 28 " de Allahın izniyle artık bende... Ben plaka için çok uğraşmadım; baya şanslıyım sanırım...qw

Bu arada, Matador kırmızı 08' " 34 RSS 28 " de Allahın izniyle artık bende... Ben plaka için çok uÄŸraÅŸmadım; baya ÅŸanslıyım sanırım...qw

Hayırlı ugurlu olsun sanada :eyv :eyv

Teşekkür ederim... Daha daha iyileri sizlerin olur inşallah...:)

Bu arada, Matador kırmızı 08' " 34 RSS 28 " de Allahın izniyle artık bende... Ben plaka için çok uÄŸraÅŸmadım; baya ÅŸanslıyım sanırım...qw
Hayırlı olsun kardeşim...:eyv

Geri