UGK RS Satıldı...

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan *USTA
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Renk sahane...
Bu arada kasko olayindan da bahsetsek konu uzayip ta kaynamadan
... :)
Ben de dusunuyorum da 2006 ya da 2007 model. Bilgi verebilirseniz memnun olucam. Bugun bi kasko sirketiyle gorustum.Satis olmadan dogru bi rakam veremediklerini soyledi.Sistem degismis,satis alininca bi kod ile rakam netlesiyomus.

Renk sahane...
Bu arada kasko olayindan da bahsetsek konu uzayip ta kaynamadan
... :)
Ben de dusunuyorum da 2006 ya da 2007 model. Bilgi verebilirseniz memnun olucam. Bugun bi kasko sirketiyle gorustum.Satis olmadan dogru bi rakam veremediklerini soyledi.Sistem degismis,satis alininca bi kod ile rakam netlesiyomus.
Fiyat yazdım kardeşim,4500-5000 lira isteyen şirketlerde vardı,en uygun AXA Sigorta teklif verdi...

Hayırlı olsun güle güle kullanın Otomobillerinizi (:

Size RS konusunda yardımcı olacağımdan eminim , Ankaradaki Tüm RS'leri izlediğim için biliyorum Boşuna RS Hunter denilmiyor bana everAllah smile.webp smile.webp

Ekli dosyalar

• smile.webp
    smile.webp
    384 bayt · Görüntüleme: 0
Anladim abi.Peki kazasizlik indiriminiz var miydi? Eger yoksa ve ona ragmen bu fiyata yapildiysa cok iyiymis... Daha asagi veren olmadi mi yahu? AXA genelde en dusuk olmaz cunku

Size RS konusunda yardımcı olacağımdan eminim , Ankaradaki Tüm RS'leri izlediğim için biliyorum Boşuna RS Hunter denilmiyor bana everAllah smile.webp smile.webp
Tesekkurler... Peki onerebileceginiz hangileri var? Istanbulda gecenlerde 2010 bi kirmizi vardi mesela.O nasildi?

Ekli dosyalar

• smile.webp
    smile.webp
    384 bayt · Görüntüleme: 0
Anladim abi.Peki kazasizlik indiriminiz var miydi? Eger yoksa ve ona ragmen bu fiyata yapildiysa cok iyiymis... Daha asagi veren olmadi mi yahu? AXA genelde en dusuk olmaz cunku
RS e ilk defa yaptırdığım için indirimsiz oldu kardeşim...

Hayirli ugurlu olsun iki tarafada.

beklediğim sonuç olmuş MAAŞALLAH Murat Abimede hayırlı olsun.

Geri