10 Eyl 2012 Konuyu Başlatan #21 *USTA Mustafa USTA, T.C Vatandaşı, Yönetici Genel Başkan 09-Aydın Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 33,889 Tepkime puanı 1,840 Puanları 113 Yaş 56 Manken-fotoğraf makinası-fotoğrafı çeken iyi olunca pozlarda güzel oluyor,herkese teşekkür ederim...
10 Eyl 2012 #22 AYTEKİN Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Eki 2010 Mesajlar 408 Tepkime puanı 0 Puanları 0 abi istanbula yolum düşerse haberleşelim ben ugk'nın amatör çekimlerini yapıveriyim müsayit olursan bundan daha güzel olur
abi istanbula yolum düşerse haberleşelim ben ugk'nın amatör çekimlerini yapıveriyim müsayit olursan bundan daha güzel olur
10 Eyl 2012 #23 Mert Koç Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 21 Tem 2011 Mesajlar 1,122 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Yaş 30 Devran abi eline sağlık Maşallah,güle güle kullan abi
10 Eyl 2012 #24 *Korkmazbey Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,425 Tepkime puanı 16 Puanları 0 Yaş 40 *USTA' Alıntı: Manken-fotoğraf makinası-fotoğrafı çeken iyi olunca pozlarda güzel oluyor,herkese teşekkür ederim... Genişletmek için tıkla ... Bencede çok güzel olmuş şarj bitmeseydi ters açılardan da çekecektik ya neyse birdahaki sefere... Nekadar bol foto okadar sağlam video clip... Aytekin09' Alıntı: abi istanbula yolum düşerse haberleşelim ben ugk'nın amatör çekimlerini yapıveriyim müsayit olursan bundan daha güzel olur Genişletmek için tıkla ... Len benım ekmegımemı manı oluyorsun bakım sen Çek kardeşim sende benıde cağırın belkı bısıler kaparım senden de sevgiler... Mert Koç' Alıntı: Devran abi eline sağlık Maşallah,güle güle kullan abi Genişletmek için tıkla ... Mertoooooooo mertooooo teşkilatı ayarlıyom
*USTA' Alıntı: Manken-fotoğraf makinası-fotoğrafı çeken iyi olunca pozlarda güzel oluyor,herkese teşekkür ederim... Genişletmek için tıkla ... Bencede çok güzel olmuş şarj bitmeseydi ters açılardan da çekecektik ya neyse birdahaki sefere... Nekadar bol foto okadar sağlam video clip... Aytekin09' Alıntı: abi istanbula yolum düşerse haberleşelim ben ugk'nın amatör çekimlerini yapıveriyim müsayit olursan bundan daha güzel olur Genişletmek için tıkla ... Len benım ekmegımemı manı oluyorsun bakım sen Çek kardeşim sende benıde cağırın belkı bısıler kaparım senden de sevgiler... Mert Koç' Alıntı: Devran abi eline sağlık Maşallah,güle güle kullan abi Genişletmek için tıkla ... Mertoooooooo mertooooo teşkilatı ayarlıyom
10 Eyl 2012 #25 ataman67 Ataman YÜCESAN, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 11 Haz 2011 Mesajlar 510 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Maşallah Abi Kazasız Belasız
10 Eyl 2012 #26 AYTEKİN Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 15 Eki 2010 Mesajlar 408 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Korkmazbey' Alıntı: Len benım ekmegımemı manı oluyorsun bakım sen Çek kardeşim sende benıde cağırın belkı bısıler kaparım senden de sevgiler... Genişletmek için tıkla ... estafirullah abi öyle bi niyetim yok..ama ışığı ayarlayamamışınız gibi geldi bana bide pozlar çok sıradan
Korkmazbey' Alıntı: Len benım ekmegımemı manı oluyorsun bakım sen Çek kardeşim sende benıde cağırın belkı bısıler kaparım senden de sevgiler... Genişletmek için tıkla ... estafirullah abi öyle bi niyetim yok..ama ışığı ayarlayamamışınız gibi geldi bana bide pozlar çok sıradan
10 Eyl 2012 #27 gergin beygir Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 0 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Arabada fotoğraflarda 10 numara Maşallah UGK'ye..
10 Eyl 2012 #28 *Korkmazbey Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 9 Eki 2010 Mesajlar 2,425 Tepkime puanı 16 Puanları 0 Yaş 40 Aytekin09' Alıntı: estafirullah abi öyle bi niyetim yok..ama ışığı ayarlayamamışınız gibi geldi bana bide pozlar çok sıradan Genişletmek için tıkla ... Özenle aranan biryer yokki.. durdugumuz yerde cekıverdık.. çektıgımız makına prof. değıl hem nanabalım.. Bizim de yaratıcılıgımız bukadar sıradan
Aytekin09' Alıntı: estafirullah abi öyle bi niyetim yok..ama ışığı ayarlayamamışınız gibi geldi bana bide pozlar çok sıradan Genişletmek için tıkla ... Özenle aranan biryer yokki.. durdugumuz yerde cekıverdık.. çektıgımız makına prof. değıl hem nanabalım.. Bizim de yaratıcılıgımız bukadar sıradan
10 Eyl 2012 #29 CanCaloz Can ALBAYRAK, Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Eki 2010 Mesajlar 1,699 Tepkime puanı 0 Puanları 0 Maşallah UGK rse güzel pozlar vermiş devran seninde eline sağlık iyi kareler yakalamışsın
10 Eyl 2012 #30 ToNy Kayıtlı Üye Bilgi Girilmemiş Katılım 10 Eki 2010 Mesajlar 662 Tepkime puanı 2 Puanları 0 MaşAllah abi...